2777
2789
عنوان

مهمان مزاحم

604 بازدید | 40 پست

سلام دوستان خوبین میخواستم بپرسم که من باید چیکار کنم یکی رو از خونه محترمانه بندازم بیرون البته خونه من نیست خونه پدرشوهرمه مادرشوهرم خیلی زن ساده ایه و اون مهمونم(خواهرشوهرش) خلی اذیت میکنه بخدا دیروز اومدبود پیش من از دستش گریه میکرد میگفت آخر منو سکته میده. قراره تا نوروز اونجا بمونه

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم دخالت نمیکردم

خونمون باهمه خیلیم فتنه و دورو هستش دنبال جادو جمبلم هست دلم نمیخواد پاش به خونه ماهم باز بشه

برو خونه مادر شوهرت الکی سرفه کن بگو کرونا گرفتم کسی نیست مواظبم باشه چند روزی اینجا میمونم البته با مادر شوهرت قبلش هماهنگ کن یکم اه ناله کن خودش میترسه میره 🙃

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
خونمون باهمه خیلیم فتنه و دورو هستش دنبال جادو جمبلم هست دلم نمیخواد پاش به خونه ماهم باز بشه

پدرشوهرتون باید به خواهرش بگه مثلا دارن‌میرن مسافرت و اینجوری محترمانه عذرش رو بخواد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
برو خونه مادر شوهرت الکی سرفه کن بگو کرونا گرفتم کسی نیست مواظبم باشه چند روزی اینجا میمونم البته با ...

نه نمیترسه

پدرشوهرتون باید به خواهرش بگه مثلا دارن‌میرن مسافرت و اینجوری محترمانه عذرش رو بخواد

بدبختیش اینه پدرشوهرم خودش آوردتش