2777
2789
دمنوش گزنه بخور ،به تقویت و پاکسازی غدد لنفاوی کمک میکنه  انشالله تا بعد از عید سالم میشی و چی ...

ممنونم باشه 

توکل به خدا تو سونو نوشته بود نمونه برداري پیش دوتا جراح رفتم اونا هم گفتن نمونه باید انجام بدیم اجازه ندادم نوبت گرفتم پیش یه دکتر خیلی خوب به سختی نوبت داد که گفت بزرگ هست اما فعلا نیاز نیست کاری انجام بدی تا دو سه ماه دیگه باز سونو بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید منم در آوردم زیر بغلم بعد از انجام لیزر قرص ضد باردلری ام مصرف میکنم چی خوبه بخورم ک رفع بشه؟

قرص ضد بارداری رو حتما قطع کنید خدای نکرده میتونه این هشدار بدن به شما باشه که ممکنه اتفاقات بد بیوفته 

لیزر هم اگر هنوز میرید درجه لیزر هر بار بالاتر میره بگید دکتر گفته با همون درجه پایین جلسه اول لیزر کنن مثلا ۴ جلسه زیر بغل بیشتر از بقیه بدنتون طول میکشه 

و کلا تمام کسانی که مشکل غدد لنفااوی دارن دمنوش گزنه به پاکسازی کمک میکنه

دارویی در عطاری که میشناسین اصل باشه به نام ثفا اونم تهیه کنید بخورین  

قرص ضد بارداری رو حتما قطع کنید خدای نکرده میتونه این هشدار بدن به شما باشه که ممکنه اتفاقات بد بیوف ...

مرسی ممنون

غم مخور جانا در این عالم ک عالم هیچ نیست ...!
بله عزیزم  آنتی بیوتیک پراکنده که شما خوردی فقط مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد میکنه و بهبود رو مشک ...

نگران لنفوم هستم خدایی نکرده 

پزشک داخلی دست زد گفت مهم نیست و وقتی بهش گفتم خلط پشت حلقم زیاد شده انتی بیوتیک داد 

دکتر من رفلاکس هم دارم 

اول شونه هام درد گرفتم سه هفته پیش 

بعد راه میرفتم پیشونیم درد میگرفت 

بعد الان ده روزه خلط پشت حلقم زیاده و در روز چند ثانیه گوش یا گلوم تیر خفیف میکشه 

دکتره گلومو دید گفت عفونت نداره حالا نمیدونم التهاب داره یا نه اینم عکس گلوم

نگران لنفوم هستم خدایی نکرده  پزشک داخلی دست زد گفت مهم نیست و وقتی بهش گفتم خلط پشت حلقم زیاد ...

بابا لنفوم چیه 

شما ها میشینید سرچ میکنید 

تو این نت هم بگی کف پام میخاره میگن دور از جون سرطان 

شما هیچ مشکلی نداری 

فقط انرژی منفی رو به خودت جذب نکن 

نمیدونم فعلا بیخیال شدم تا بعد عید 

اینو منی میگم که کیست سینه دارم و ماه ها درگیر توده های لوبیایی دردناک و چرکی تو زیربغلم بودم حتی میترسیدم نکنه خدای نکرده سرطان باشه...ولی آخرش بعد از کلی دکتر و دارو فهمیدم دلیلش اول استرسه و بعد شیو بی رویه...دکتر آخری هم داروهای مناسب داد و منم ریلکس کردم و خوب شدم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ممنونم باشه  توکل به خدا تو سونو نوشته بود نمونه برداري پیش دوتا جراح رفتم اونا هم گفتن نمونه ...

ببخشید میتونم بپرسم دکتر آخری که رفتین کی بودن که گفتن صبر کن ؟ 

من اصلا مشکلی نداشتم اصلا معلوم نیست تو سونو معلوم شد

برای من دردناک بود...توده های لوبیایی شکل و متورم جوری که نمیتونستم کاری کنم و کارم گریه بود فقط...ولی تو سونو غدد لنفاویم سالم بود...در واقع یک عفونت پوستی من گرفته بودم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
اینو منی میگم که کیست سینه دارم و ماه ها درگیر توده های لوبیایی دردناک و چرکی تو زیربغلم بودم حتی می ...

خداراشکر خوب شدین 

ممنونم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜