2777
2789
سلام من ماه دوم هستم ولی نافم دردمیگیره بعضی وقتهاتوی اینترنت نوشته توی سه ماهه ی دوم وسوم طبیعیه ال ...

منم ماه دوم هستم و ناف و پهلوهام خیلی درد میکنه و انگار یه چیزی  رو شکمم سنگینی میکنه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من ماه دوم هستم ولی نافم دردمیگیره بعضی وقتهاتوی اینترنت نوشته توی سه ماهه ی دوم وسوم طبیعیه ال ...

سلام عزیزم من الان ماه دومم یه دقعه درد شدید تو ناف و پلوم داشتم شما دردات به کجا رسید مشکلی نبود.؟

سلام عزیزم من الان ماه دومم یه دقعه درد شدید تو ناف و پلوم داشتم شما دردات به کجا رسید مشکلی نبود.؟

منم هفت هفتمه و دور نافم احساس چنگ افتادن دارم و گاهي هم زير دلم درد ميگيره يعني خطري نيست؟

وای دقیقا منم همینطورم هیچ علائمی خاصی ندارم 

گاهی مواقع یا بهتره بگم بیشتر وقتها دور نافم درد میکنه و ول میکنه 

قشنگ حسش میکنم طوریکه اصلا قبل پریودی اینجوری نمیشدم ولی نمیدونم مال نی نی یا نه چون تو روز تخمک گذاری لقاح کردیم 😂

علائم هشدار دهنده در بارداری 1- درد : �دردی که با استراحت خوب شود: در دوران بارداری چون تغیراتی ...

سلام عزیزم هستی؟؟

بعد 5 سال انتظار و یه سقط تو 16هفتگی باردار شدم میشه ی صلوات واسه تو دلیم بفرسی؟