2777
2789

چرخ میکنی مرغ و پیازو

ابلیمو و زعفران و نمک میزنی 

ورز میدی

یک ساعت میذاری استراحت کنه

کف تابه کره و روغن میریزی دو طرفشو سرخ میکنی

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من گوشت مرغ رو چرخ میکنم با یکم پیاز. زیاد نه که بوی خامی پیاز بده. بعد با فلفل سیاه و نمک و زعفران ورز میدم بعد روغن و کره تو ماهیتابهدمیذارم مثل جوجه کباب سرخش میکنم اما در ماهیتابه رو نباید بذاری که آب نندازه و سفت نشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین ک دوستان گفتن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

بیشتر ببینید

مخلوط سینه و ران چرخ میکنی

پیاز رنده ریز کن ابشو حتما بگیر و خوب ورز بده حدود ۵ دقیقه

بذار نیم ساعت یخچال

زعفرون و نمک و فلفل بزن

تو تابه یکم روغن بریز در حدی که چرب بشه فقط 

پهن کن موادتو و درشو بذار و شعله کم

بعد که سرخ شد تیکه کن و برگردون و روش گوجه های حلقه حلقه شده بچین و یکم ابلیمو بریز روش

درشو بذار

بذار با شعله کم بشه

حدودا نیم ساعت زمان میبره

پیاز رنده میکنم آبشو کامل میگیرم 

سینه مرغ رو چرخ میکنم 

ی قاشق سس مایونز میزنم خیلی نرم میکنه 

زردچوبه ، فلفل دلمه ای کوچیک ، نمک 

همرو باهم ورز میدم یک ساعت استراحت میکنه پهن میکنم رو ماهی تابه رو طرفه 

هر از گاهی هم با فرچه روش کره و زعفرون کاور میکنم 

میشه این 


 

عزیزم این روش منه

مرغ ، پیاز کوچک ، دو سه حبه سیر ، فلفل سیاه ، زردچوبه کمی ، زعفران ، ابلیمو ،،،همه رو بریز داخل غذاساز و دکمه رو بزن 😁

بزار قشنگ چرخ کنه. بزار یکم استراحت کنه. بعد مثل کتلت یا همون جوجه داخل یکم کره بزار بپزه.  دو طرفش که یکم گرفت و سفت شد ، یک لیوان ابجوش بریز و درش رو ببند بزار کامل بپزه



خوشمزه میشه؟ درشوبزارم سفت نمیشه؟ پیاز زیادبزنم؟


نه سفت نمیشه چون از مخلوط ران و سینه استفاده کردی

ران چربی داره 

و اینکه بار دوم که برگردوندی و گوجه گذاشتی درشو نصفه بذار 

یادم رفت این موردو بهت بگم

اندازه ی پیازم چشمیه با توجه به مقدار مرغ

من واسه یه تابه متوسط یه پیاز متوسط میزنم 

در مورد طعمشم بله خوشمزه میشه

اگه میخوای باز عطر بیشتر بگیره اخر سر یکم کره بزن بهش وقتی خاموش کردی

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792