2777
2789
نه یلداجون،من نی نی ندارم، همسرم سه ماه دارو خورد تاثیر داشت ولی نرمال نکرد تعداش 7 میلیون بود بعد سه ماه شد 8 میلیون دکی به همسرم گفته برین آی وی اف،الانم برای سه ماه دوبتره دارو داده
از مولایم خجالت میکشم به خاطر این همه انتظار برای فرزند و غفلت از انتظار برای او... اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلداجون تعداد باید بالای 20 میلیون باشه دکی خودم میگفت حتی 20 میلیون خوب نیست باید بیشتر باشه
از مولایم خجالت میکشم به خاطر این همه انتظار برای فرزند و غفلت از انتظار برای او... اللهم عجل لولیک الفرج
بیدمشک جان پس میشه من بااین تعداد آی یو آی کنم و نتیجه بگیرم؟ از آی وی اف می ترسم
قرص ویتامین ای و کلومیفن برای شوهرم نوشت که یه شب ویتامین ای بخوره یه شب کلومیفن.سوزن گنادوتروپین هم هشت تا بهش داد که هفته ای یه بار بزنه. من هم از شب پنجم تا نهم پری کلومیفن خوردم از شب ۱۴یا ۱۵ دوفاستون خوردم.دکتر گفتش از شب ۱۵ تا ۲۲ یک شب در میان اقدام کن. تا یک ساعت هم از جام تکون نخوردم و کمرم رو دادم بالا و ارامش داشتم. استرس خراب میکنه
من همه دنیامو همه ی روزامو واسه تو میدم تو امیدم هستی و میمونی همه ی دردامو تک تک حرفامو بهتر از هر کس خود تو میفهمی و میدونی
عسل جون همسرمن هرشب ویتامین ای و کلومفین میخوره باهم تضاد دارن،یا اشکال نداره؟
گفت که شوهرت سوزناش کامل شد بره آزمایش بده و از ماه سوم اقدام کنید. منم حوصله صبر نداشتم و همون ماه اول اقدام کردیم و خدا رو شکر نتیجه گرفتیم. تازه یه چیز دیگه هم بگم که بیشتر امیدوارتر بشید!!! شوهر من واریکوسل هم داشت!!! با طب سنتی و زالو اندازی هم رفتیم جلو. هم طب نوین هم طب سنتی هر دو با هم بهمون جواب داد
من همه دنیامو همه ی روزامو واسه تو میدم تو امیدم هستی و میمونی همه ی دردامو تک تک حرفامو بهتر از هر کس خود تو میفهمی و میدونی
2810