2777
2789
عنوان

بيشترين درامدي كه اطرافتون ديدين چقدر بوده در ماه؟شغلشم ميگيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 96 پست
🤣🤣🤣🤣اتفاقا آدمای دورتو خوب میشناسی این که بد نیست اتفاقا خوبه..خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

ینی چی اخه  مثلا اگه تو نتورک کار کنی بعد بخوای مثلا شامپو بفروشی به دوستت ولی نخواد ازت بخره به این نتیجه میرسی که چه دوست بدیه ؟؟  من به خاطر همین میگم  اخه دور و بر ما زیاده  تا یه جایی ‌که تونستیم ازشون خرید کردیم ولی از یه جایی به بعد واقعا اعصابمونو خورد کردن انقد کنه بازی در اوردن و زنگ زدن ما هم کم گم ارتباطامونو باهاشون کمرنگ کردیم  الان زنگ بزنن کمتر پیش میاد جواب بدیم 

ینی چی اخه  مثلا اگه تو نتورک کار کنی بعد بخوای مثلا شامپو بفروشی به دوستت ولی نخواد ازت بخره ب ...

اون دلیل موفقیتشو پیدا کرده داره براش میجنگه یروز برو دفترشون ببین چطور دارن برا خواسته هاشون می‌جنگن

اصلا برامون مهم نیست کسی جواب بده نده

کسی بخره آزمون کسی نخره

این چیزا اصلا مهم نبست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن برای کار ژلو بوتاکس  دوره میبینم

بعضی ازکاربراهم گفتن این کار درست واصولی نیست این کارو فقط بایدپزشک انجام بده نه کس دیگه اون پزشکی که همچین دوره ای گذاشته وجدان نداره اکثراکسایی میان توارایشگاه ها زیردست افراددوره دیده همچین کارهای ریسکی انجام میدن بسیارنااگاهن وبلاهای عجیب غریبی سرپوست وصورتشون میاد

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
اون دلیل موفقیتشو پیدا کرده داره براش میجنگه یروز برو دفترشون ببین چطور دارن برا خواسته هاشون می‌جنگ ...

نمیگم نمیجنگن عزیزم دارم میگم این جنگیدن به قیمت از دست دادن خیلی از ارتباطای دوستانه و خانوادگی میشه اگه خوانواده و دوستاتون باهاتون همکاری نکنن  حالا یکی میگه این برا من مهم نیس  خب نباشه واسه کسی که مهمه  این شغل به دردش نمیخوره 

نمیگم نمیجنگن عزیزم دارم میگم این جنگیدن به قیمت از دست دادن خیلی از ارتباطای دوستانه و خانوادگی میش ...

خب هرکس یه بهایی میده برا موفقیت..همه ی کسایی که از دسنشون میده رو بعداً با پول می‌تونه بخره🤪