2777
2789
عنوان

به نطرتون رئیسم بهم دروغ گفت یا راست

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست
من روحیم  انگار گذاشت لای چرخ دنده های چرخ گوشت توصیفش همینه

آدم ها خیلی مقاوم تر از اون چیزی هستند که فکر می کنند! 

ببین شرایطت که نمی تونی تغییر بدی!  سعی کن اعصابت قوی تر کنی!   برو یه آمپول ویتامین ب کمپلکس بزن اعصاب قوی‌تر می کنه  بعد قرص ویتامین دی استفاده کن اونم اعصاب قوی‌تر می کنه! 

این دو ماه هم خودت با یه چیز شاد و سرگرم کنند مشغول کن تا به سختی ها فکر نکنی و زمان بگذره! 

مثلا با خودت تصمیم بگیر که جهندم پول و اضافه وزن!  این دو ماه می خوام هر روز بعد کار یه کافه برم و یه نوشیدنی گرم و کیک بخورم!

یا این دو ماه می خوام خیلی به پوست و مراقبت هاش برسم!   یا برو وقت ماساژ بگیر که استرس های بدنت تخلیه بشه! 

هر جوری می تونی این دو ماه به خودت برس که بگذره!!  بعدش هم مثبت فکر کن!  خدا بزرگه!!

در جریان هستم.مامانم داداشم عموم دوتا زنعموهام عمم شوهرش بچه های عمه دیگم معلمن.ولی خوب سخت یکیو میب ...

هیچکی قبول نمی کنه بره تو اداره اداره خودمون ۱۴ نفر می خواد  ولی من دوست دارم اداره و ارباب رجوع به همون اندازه از دانش اموز بدم میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک درصد فکر نمی کردم بگه ماسک بکش پایین

برای من گزینش اومدن دم در یهو بی خبر  با مانتو با شلوار گشاد رفتم دم در ازم سوال پرسید گفتم شما گفت آموزشو پرورش سکته کردم بماند گزینش اصلی خیلی برام سخت بود 

هیچکی قبول نمی کنه بره تو اداره اداره خودمون ۱۴ نفر می خواد  ولی من دوست دارم اداره و ارباب رجو ...

خوب ا‌گه میخوان سریع دست بجونبون برو یه گواهیم از دکتری جیزی بگیر که مثلا تو محیط پر سرصدا نباشی یا زیاد رو کاغذ نباید خیره بشی واینا وبده رییستون.منم اشتباه کردم اگه یک ماه زودتر درخواستمو داده بودم الان کارمند رسمی یکی از مراکز بیمه مرکز استانمون بودم

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
خوب ا‌گه میخوان سریع دست بجونبون برو یه گواهیم از دکتری جیزی بگیر که مثلا تو محیط پر سرصدا نباشی یا ...

در خواستمو نوشتم  گفتن دوباره اردیبهشت بیا بنویس

اسی همین امسال قبول شدی؟چند وقته مشغول بکار شدی؟

همین امسال قبول شدم ای کاش نمی امدم سمت معلمی  چه کاری بود جونم بالا امد با والدین با همکار با مدیر بد  با دانش اموزا 

همین امسال قبول شدم ای کاش نمی امدم سمت معلمی  چه کاری بود جونم بالا امد با والدین با همکار با ...

عزیزم من ی لحظه با اجازت برگشتم سمت اولین پست هات خودتم یه نگاهی بنداز ببین یه هدفی داشتی براش زحمت کشیدی بهش رسیدی به این فک کن عجولانه تصمیمی نگیر که بعدا پشیمون بشی حوصله کن حوصله کن صبر داشته باشه عزیزجان

...

معلمی یه اعصاب اهنییی میخواد 

داداش و زنداداش منم معلمن بازنشسته شدن 

زنداداشم مبگفت دخترمو به کارگر ساده میدم به معلم نمیدم برام اعصاب نمونده ...

واقعاا سروکله زدن با بچه های امروزی و والدینی که بچشونو انیشتن میدونن طاقت فرساس

معلمی یه اعصاب اهنییی میخواد  داداش و زنداداش منم معلمن بازنشسته شدن  زنداداشم مبگفت دخت ...

به قران همینه به والله همینه من برگردم عمرا سمت معلمی نمیاممممم