2777
2789
عنوان

دختر ۱۲ ساله

1556 بازدید | 49 پست

سلام ببخشید من یه دختر ۱۲ ساله دارم که همه علائم بلوغ رو داره ولی نمی‌دونم چرا رفتار های بچه گانه می‌کنه با همه 

دوست داره با بچه ها بازی کنه 

بچه های شما هم همینطورن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده ولی این سایت اصلا مناسب سنت نیست

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_3    

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مثلا شبا با عروسکش می‌خوابه و وقتی با همین و سال هاش هست دوست نداره باهاشون حرف بزنه و می‌ره سراغ کو ...

این یعنی نمیتونه با همسن و سالهای خودش ارتباط برقرار کنه 

روابط اجتماعی ضعیف داره 

درونگرا هست؟ رابطه اش با شما چطوره

مثلا شبا با عروسکش می‌خوابه و وقتی با همین و سال هاش هست دوست نداره باهاشون حرف بزنه و می‌ره سراغ کو ...

منم تا همین دیروز با عروسکم میخوابیدم. ب نظرم رفتار غیر عادی نداره خب دوست داره با بچه ها بازی کنه