2777
2789

چند روزی یه جایی بودم بعد چندتا دختر بودن که خیلی باهم رفیق بودن از همون دوران مدرسه و همینجوری تا بعد ازدواج و...قشنگ معلوم بود باهم بودن باهم عکس گرفتن خونه هم میرن ..‌حتی تیپ و قیافشون هم شیک بود چون باهم مقایسه میکردن همو و...

من چی اونوقت🥺بچگیم دوست زیاد داشتم مامانم اجازه نمی‌داد برم بیرون هی کمتر شدن

دوران دبیرستانم چون درسم خوب بود دوست صمیمی نداشتم اکثرن حسودی میکردن بهم و.. یکی دوتا باقی مونده آن چون دانشگاهم بهتر از اونا بود هی بی محلی کردن و...

دانشگاه دوست زیاد داشتم که مال شهرای محتلف بودن نه همشهریم الان گاهی اگه چت کنیم یا حرف بزنیم

بدیشش اینه بعد اینهمه درس خوندن شوهرم میگه کار تو بیمارستان خوب نیست نمیذاره برم سرکار

حالا خوبه بازم شوهرم خوبه وگرنه خودم اعدام انقلابی میکردم😂

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره بابا خیلیا از داشتن همین دوستا ضربه ها خوردن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

😂😂😂😂😂الهی بگردم 

من کلی دوست داشتم ولی الان فقط از یکی شون خبر دارم اونم سالی یه بار

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

منم اونقدرر خوششون نمیومد برم با دوستام بیرون 

الانم با کسی ارتباط ندارم 

بجز چت و اینا 

هیچ وقت وارد اکیپاشون نمیشم چون ناراحت میشن میگن برای چی 

منم دیگ عادی شده برام الان مشکل ندارم

دوست رفیق ارزش نداره 

خودم میدونمااا ولی خب گاهی دلم میخواد

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

چه رشته ای خوندی؟چرا قبول کردی ک نری بعد این همه درس خوندن و تلاش و زحمت؟

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

اره حقیقتا منم اکیپ ندارم و تنهام همیشه از خدا دوستای خوب میخوام ولی دگ دیر شده ۲۲ سالمه بخوام با کسی دوست شمم همشون شوهر دارن من دخترم 

اخه دوس دارم با مذهبیا مث خودم دوس شم ک معمولا شوهر کردن و بنتبراین تنهام 

چه رشته ای خوندی؟چرا قبول کردی ک نری بعد این همه درس خوندن و تلاش و زحمت؟

قبول نکردم ولی خب فعلا یه ساله عقد کردیم مامانم میگه اول ازدواج همه مردا جوگیرن الکی جلوش واستی لج میفته 

یکی دوسال که شد کم آورد خودش میگه برو سرکار 

اره حقیقتا منم اکیپ ندارم و تنهام همیشه از خدا دوستای خوب میخوام ولی دگ دیر شده ۲۲ سالمه بخوام با کس ...

اهوم منم ۲۲ سالمه