2777
2789
عنوان

❤️تاپیک آشپزی های سایو ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 70424 بازدید | 298 پست
مهیا جون من کرم کارامل رو از همین پودر ها میگیرم مارک دراژه تو خونه هر چقدر هم خوب درست کنی مثل مال بیرونیا نمیشه باز اگه خواستی بگو دستورش رو بزارم برات
پیج آشپزی من 
خامه قنادی اماده من از سوپر مارکت میگیرم مارک کاله نیم کیلویی خیلی عالیه میزارم یکم یخش باز بشه ولی اب نشه بعد با همزن برقی اینقدر میزنم تا فرم بگیره رد پره های همزن بیفته رو خامه
پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرنوش جان خیلی شرمند که نتونستم زود جواب بدم عزیزم من باقلوا درست نکردم تا به حال تو نت سرچ کن باقلوا با دستور خانوم خرسند یا اشپزخونه کوچیک من فیلمش رو دارم تو تل ولی دستور تایپ شدش رو ندارم عزیزم بازم معذرت میخوام
پیج آشپزی من 
سلام ایلار جون همیشه ازین اماده ها میگیرم مارک دراژه با شیر مخلوط میکنم عالیه تو خونه هر چقدر هم خوب دربیاد طعم مارک دراژه رو نداره عزیزم
پیج آشپزی من 
سلام سایو جون .. من مهمونی دارم میخوام مرغ و تکه تکه کنم بزنم به سیخ چوبی و سرخ کنم .. یه سس عالی میخوام که بعد که تو ظرف سرو میزارم بریزم روش .. شما بلدی؟ سس قرمز نباشه بهتره

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810