2777
2789
عنوان

❤️تاپیک آشپزی های سایو ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 70428 بازدید | 298 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


برنامه کافی شاپ من خانوم ها آقایون خوش ذوق و باهنر مژده! گنجینه جدیدترین دستورالعمل های دسر و نوشیدنی... خیلی ها دوس دارن تو خونشون بهترین نوشیدنی ها و دسر هارو داشته باشند خیلی ها دوس دارن وقتی مهمون میاد بهترین پذیرایی رو از دوستانشون بکنن خیلی ها میخان برن تو کار کافی شاپ و دارن اطلاعات جمع میکنن خیلی از کسانیکه تو کار کافی شاپ هستن از تکراری شدن منو هاشون خسته شدن همه شما عزیزان میتونید از این برنامه اندروید استفاده کنید. معرفی و آموزش جدیدترین نوشیدنی های گرم ، سرد ، بستنی ها ، دسر ها و ... تمامی آموزش ها بصورت تصویری با کیفیت بالا قابلیت اشتراک گذاری دستورالعمل ها اگه میخواید بهترین هارو داشته باشید پس به ما اعتماد کنید گنجینه جدیدترین دستورالعمل های دسر و نوشیدنی... هرماه بخش ها آپدیت میشن و دستور العمل های جدیدی اضافه میشن... https://cafebazaar.ir/app/com.ASAN.mycoffeeshop/?l=fa
مهرنگ جان من کشک بادمجون رو با بادمجون سرخ شده درست میکنم خواهرم نصف سرخ شده نصف کبابی میریزه اونم خیلی خوشمزه اس دستور کشک بادمجون رو برات میزارم عکسش هم تو تاپیک تولد دخترم هست لینکش رو برات میزارم
پیج آشپزی من 
کشک بادمجون بادمجون های ریز قلمی انتخاب کنید که بدون دونه باشن( بادمجون دلمه خیلی گزینه خوبیه چاقه ولی دونه نداره و خیلی خوشمزه اس) بعد پوست بکنید ورقه ورقه کنید بریزید تو اب نمک حداقل یه ساعت بمونه تا تلخیش بره بعد ابکش کنید روش هم اب بگیرید نمک ها و تلخی هاش بره بعد بزارید ابش کامل بره یا با دستمال خشک کنید بعد با روغن سرخ کنید با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشه بعد از روغن دربیارید بزارید رو دستمال کاغذی تا روغن اضافیش بره بعد با گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له بشن بعد پیاز رو خلال های خیلی باریک خرد کنید تو روغن فراون سرخ کنید اواسط سرخ شدن یکم نمک بزنید تا دیدید دارن طلایی میشن زردچوبه بزنید بعد بزارید کاملا سرخ بشن مدام هم بزنید اخر کار بریزدیدش تو یه ابکش که روغن اضافیش کاملا بره و پیاز داغ کریپسی تردی درست بشه بعد سیر رو ریز خرد کنید تو روغن فراونن سرخ کنید با شعله ملایم که نسوزه و کامل پخته بشه بعد زردچوبه میزنیم کاملا سرخ که شد بریزید تو ابکش که روغن اضافش بره و سیر داغ هم حالت چیپسی ( کریپسی) پیدا کنه نعنا خشک رو تو تابه بریزید با مقدار کمی روغن تا یکم تفت بخوره بوش که بلند شد خاموش کنید روغن اضافش رو دور بریزید حالا تو یه ظرف بزرگ بادمجون های له شده رو بریزید بعد پیاز داغ و سیر داغ رو اضافه کنیدبعد نعنا داغ رو بعد کشک رو اضافه کنید و هم بزنید حالا نمکش رو اندازه کنید اگه کشکتون شور بود دیگه نمک نزنید یکم فلفل قرمز بزنید میتونید تو این مرحله بزارید رو شعله یکم تفت بخوره میتونید نزارید( من نمیزارم ) حالا گردو خرد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد تو ظرف مورد نظر میکشیم و روش رو با کشک زعفرونی و نعنا داغ و پیاز داغ و گردو تزیین میکنیم نوش جان من کشک اضافه سر سفره میارم و کشک بادمجونم رو تو کشک غرق میکنم 😬😬😬 نوش جان
پیج آشپزی من 
سلام ایلار جون اگه جوجه ابدار میخوای باید از شب قبل تو مواد بخوابونی ابلیمو بهش نزنی که سفت بشه من یکم نمک میزنم و زعفرون بعد فلفل سیاه خیلی کم بعد پیاز خلالی و یکم روغن مایع موقع کباب کردن هم شعله باید خیلی ملایم باشه و هی زیر و رو کنی که یکنواخت بپزه بعد از پخت لای نون به هیچ وجه نزارید که نون اب جوجه رو جذب میکنه و جوجه خشک میشه بعد هم کره اب شده رو جوجه ها بزنید که یکم نرم و درخشان و بسیار خوشمزه بشه لیمو رو کنارش سرو کنید
پیج آشپزی من 
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز