2777
2789
عنوان

زنایی که کاملن ومایی ک تف بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا دارم از اینهمه نبودن عزت نفس و اعتماد به نفس توی خانوما  دیوونه‌میشم...

چرا باید ملاک کاملی باسن و زیبایی و ماشین باشه؟؟؟

ملاک‌کاملی عزت نفسه ک اینجا ۹۰ درصد ازش‌محرومن

بچه ها چجوری متوجه شدین چی میگه که جواب میدین ؟؟؟ یعنی من خنگم😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من حتی باسن بزرگم دوست ندارم باسن باید نرمال باشه و کمی برجسته فقط همین نه مدل طاقچه🥴

اره من شوهرم هم با اینوه مرد میگه باسن ی رنجی داره بزرگتر از اون زشته چیه تو خیابون اینور و اونور میره 😆

نمیدونستم باسن ملاک کاملیه

خیلی جمله ت عالی بود

متاسفم که این چیزا معیار انسانیت و ارزش زن شده

هدف دخترا شده تور کردن پسرا

کسی که میخاد به خاطر این چیزا با من ازدواج کنه امیدوارم صد سال سیاه نیاد

اره من شوهرم هم با اینوه مرد میگه باسن ی رنجی داره بزرگتر از اون زشته چیه تو خیابون اینور و اونور می ...

مد خواهرم بستنش گنده اس نمیتونه مانتو کوتاه بپوشه

نه میتونه چاک دار بپوشه

اصلا یه وضعی

ولی من شومیز میپوشم میرم بیرون

سلام خوبی 

سلام .ممنونم.

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

استارتر سکوت اختیار کرد😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من از قیافه و اندام و همههه چی سر ترم 

هیچ کاری برام نکرده هیچی بنامم نزده هییییچییییییییی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اخ حالم از ران چاق بهم خورد😤

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺