2777
2789
دختر قرتی من جوراب و کلاه تحمل نمی کنه، فقط یه زیر دکمه دار آستین کوتاه با شلوار می پوشونم بهش. دکترش هم یه پماد مرطوب کننده داده، دو روزه می زنم یکم بهتر شده جوشاش، امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه و جوشاش کمتر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی. دوستان حال و روزم تعریفی نیست. نمیدونم چرا امیرعلی اینجوری شده. شبا ساعت 12 بیدار میشه 5 و 6 صبح میخوابه. از وقتی مریض شد اینجوری شد. البته گریه نمیکنه ها ولی خوب خسته شدم دیگه. مثلا دیروز از 4 بعد از طهر بیدار بود. اصلا نخوابید تا ساعت 10. ساعت 11 بیدار شد و دوباره بیدار موند تا ساعت 4 و نیم صبح.
مامان فرفری ما از اول اینجوریم الان کمی شرایطمون بهتر شده خداروشکر من دو هفته پیش واکسن دوماهگی عباس رو زدم ک با وجود دادن قطره تب کرد بچم حتما تن شویه کنید.تب داشتن یا نداشتن حتما قطره رو بدید. روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم حتما بذارید. روز قبل واکسن حتما خوب بخوابید تب سنج هم داشته باشید چک کنید مرتب بعد واکسن لباس زیاد تنشون نکنید
2810