2777
2789
وای بچه ها امروز به بار واقعا داشتم می مردم، دخترم رو با شوهری برده بودیم حموم نفسش بند اومد، یعنی خدا دوباره بهم بخشیدش، اینقدر حالم بده گه نگو، رفتیم بیمارستان، ۵ ساعت تحت نظر بود، بچم بی حال بی حاله، اینقدر دلم می خواد الان زار بزنم توی اون لحظه فقط نگاش می کردم و التماس میکردم نفس بکشه و می زدم پشتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم نمی دونم چطور شد، ما خیلی حواسمان هست آب نره تو دهن و دماغ بچه، یهو دیدم گردنش رو محکم به عقب فشار می ده و داره زور می زنه، مدام پی پی می کرد اما دهنش قفل کرده بود و از دماغم نمی تونست نفس بکشه ، جوری شد گه آخرش شوهرم نفس به نفس تنفس داد یکم بهتر شد، هنوزم دست وپام داره می لرزه ، خدا اون لحظه رو نصیب هیچ کس نکنه، و همه نی نی ها سالم باشه و راحت بزرگ بشن
نسیم باورت نمی شه تو اون چند ساعت به قطره اشکم نریختم ، ولی از دیشب که اومدیم خونه همینجور دارم اشک می ریزم، وقتی صبح پاشد شیر بخوره برام خندید من فقط گریه می کردم، اگر چیزیش می شد دیوونه می شدم، شب عین آدمای مریض هی دست میزدم بهش ببینم خوبه یانه نفس می کشه یا نه،
مریم جونم خدارو شکر به خیر گذشته عزیزم همسرت راس میگه به کسی نگین بهتره چون تجربه ثابت کرده که تو اینجور مواقع همه تقصیر رو میندازن گردن تو و اذیت میشی ❤️❤️❤️ ممنون آئیریکا جون 💋💋💋
2810