2777
2789
نسیم جون ترنجبین دادی بهش
هم برا زردی خوبه هم شکمش کار می کنه این ک شکمش دیر کار می کنه بخاطر زردیشه باید شیردهیت هم بهش زیاد باشه احیانا اگه شیرخشک بهش دادی شاید شکمش از اونم باشه
خداجونم خیلی ممنونم بابت فرشته ای ک به من دادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.مامان فرفری ایشالله پسرت خوب میشه به امید خدا. نسیم غیر از چرب کردن گیاهی باید داد ماه بارانی استرس اضطرابم بالاس.متاسفانه. ماه بارانی کمرندها نمیشناسم انشالله جور بشه .یکی دوماه دیگه میرم ورزش. کمربند چاره کارم نیس. شما که فقط شیر خودتون میدین فکر کنم بیست چهارساعت نشستین و شیر میدین. من شیر خشک میدم اخر شب و گاهی در طول روز . ولی خب کمم نیس .زیاد میخوره شیرم سبکه
ائیریکا جون زنگ زدم به دکترش گفت تا یه هفته طبیعیه و کاری نمی خواد بکنی البته عصری کار کرد شکمش من زیاد شیر نمیدم ولی هر دفه که میخوره خیلی طولانی مدته مثلا یکً ساعت کامل داره شبر میخوره😂😂
بچه ها من حس می کنم دارم افسردگی می گیرم، همسرم هر کاری می کنه ناراحت می شم، از سر کار بیاد اول با من سلام علیک کنه با خودم می گم دو دقیقه بچه رو نمی گیره کمکم کنه، اگه اول بیاد بچه رو بگیره و با هاش بازی کنه تو دلم می گم اصلن به من توجه نداره ، کلا همش قاطیم، دلم می خواد گریه کنم، با اینکه کلا آدم بی خیالی هستم ولی الان نمی تونم کنار بیام با یه سری چیزا، نمی دونم چیکار کنم
منم نتونستم برم ارایشگاه یه بار هول هولکی موهامو تو خونه رنگ کردم اونم نیاک انقد جیغ زد نفهمیدیم چی شد!! مریم جون منم اینجوریم از هر چیزی ناراحت میشم همش گریم میگیره الانم مامان بزرگم بیمارستانه همش غصه میخورم براش دعا کنین بچه ها
2810