2777
2789
سلام مامانا. مامان فرفری خوبی پسرت خوبه. خانومی تمام دکترا با طب سنتی مخالفن.من که بهشون نمیگم ترنجبین دادم زردیش پایین اومد.میگم کار کار همین دستگاه هست که خوبش کرد.. مون مون بسلامتی.دو ماه میشن منم بچم رفلاکس داره. شب تا دوازده ظهر درگیر بیداری و اروغ گریه و...هستم نسیم بالا نمیره دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای مهربون ، همگی خسته نباشید
مامان فرفری جان من خودم با طب سنتی چندان موافق نبودم، اما خوب مامان خودم و همسر گیر دادن که ترنجبین هم خودت بخور هم یکم به بچه بده منم تسلیم شدم، خدا رو شکر زردیش بالا نرفت،
نسیم جان نگران نباش ایشالا دیگه زردیش بالا نمی ره ، مون مون جان زمان چه زود گذشت، من اصلن باورم نمی شه ، من که جزو آخرین نفرا بودم دخترم هفته دیگه می شه یک ماهش.
دختر منم همش نفخ داره طفلی، کلی ماساژ می دمش، اما تا الان برام خانومی کرده زیاد گریه نداشته، فقط بی خوابی داشته
ایریکا جان خدا قوت دختر
سلام به همه ی مامانای گل. دوستان من طب سنتی رو چون داسه خودم جواب نداد نمیپسندم دیگه😳 آییریکا اگه میخوای نینیت بیدار بمونه بعد از ظهرا پوشکشو عوض کن و باش بازی کن نزار بخوابه پسر منم خدارو شکر خواب شبش خوبه. اما اروغ نمیزنه خیلی کم. خودش نفخ داره آروغم نمیزنه نفخش بدتر میشه
مون مون. روزها از ساعت دو ظهر تقریبن، تا شب ساعت تقریبن نه الی ده .با فاصله سه الی چهار ساعت میخابه.این سه چهارساعت میخابه کمیبیدار دوبارهخاب. اما شب ها از همین نه به بعد تا دوازده ظهر تقریبن خوردن خابیدنش نیم ساعت نیم ساعت هست یا دو ساعت میخوره نیم ساعت میخابه.

طبیعی هست؟
2810