2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، تبریک میگم به همه مامانای عزیز. إن شاء الله سایه شما و همسراتون همیشه بالای سر کوچولوهاتون باشه. نسیم جان برای زردی اگه میتونی کوچولو رو ببر حجامت البته یه جای مطمئن، از پشت گوش و پشت گردن حجامت انجام بدن سریع خوب میشه، دستگاه فایده نداره فقط زمان رو از دست میدین. دختر من چون خیلی ضعیف بدنیا اومد و نتونست شیرمو بخوره روز سوم زردی گرفت جوری که روز ۵ زردیش به ۱۸ رسیده بود، ولی با حجامت به یک هفته نکشید که زردیش کامل خوب شد، البته من تا ۲۰ روزگیش هم روزی سه بار اندازه یه قاشق چایخوری ترنجبین بهش میدادم، الان که دخترم ۳۳ روزشه هیچ اثری از زردیش نیست.
تــو در پــنــآه خــدآیــی و خـــدآ هــرگــز دیـــر نــخــوآهــد کـــرد . . .
نسیم جون من هم خودم ترنجبین می خوردم هم به دخترم 30سی سی هروز میدادم شیرخشک و شیر خودمم میدادم ک ادرارش زیاد بشه اینجوری 3-4روزه خوب شد دو روز کامل زیر دستگاه هم بود نترس عزیزم بهش بده بهتره از عوارضیه ک زردی داره
خداجونم خیلی ممنونم بابت فرشته ای ک به من دادی
نسیم جون من اصلا به پسرم داروی سنتی ندادم پزشکاش کاملا مخالف بودن. 2 روز فتوتراپی کرد خوب شد یه کم صورتو چشماش زرد مونده بود که با قرص بر طرف شد. کلا 12 روز درگیر زردیش بودم. ببین شاید نینی فابیسم داره چونکبچه های فابیسمی دیر میاد پایین زردیشون
دخترای من هفته ی دیگه دو ماهشون میشه ایشالا من مناسفانه شیرم تقریبا تموم شده به خاطر اینکه مجبور بودم هی بدوشم برای همین خیلییی کم شده از همون هفته ی اولم بهشون شیر خشک دادم البته دکتر بهم گفتا اوایل ببلاک میدادم ولی یکی از بچه ها یبوست خیلی بدی شد که دکتر شیرش رو عوض کرد و گیگوز ١ گرفتم که خدا روشکر اون مشکلش حل شد الانم جفتشون ریفلاکس دارن و به خاطر همین رانیتیدین میدم
والا من اطرافیانم اجازه دادن داروی سنتی رو به بچه نمیدن ولی خودم میخورم نه مامان فرفری هیچ مشکلی نداره همه ازمایشاش نرمال بود حالا دو روز پیش که بردمش دکتر گفت خوبه و مشکلی نداره ولی میترسم دوباره بالا بره
2810