2777
2789
ائیریکای عزیز با اینکه شیر نداری ولی بزار نی نی گلت مک بزنه باعث میشه شیر بیاد نگران نباش شیرخشکم نترس من الان 20روزه بهش میدم در کنارش شیر خودمم میخوره در ضمن سینه های منم پهنه و اولا بدقلقی کرد ولی حالا دیگه راحت میکیره یکم حوصله کن درست میشه برا غذا هم ابکی زیاد بخور با روغن زرد و روغن زیتون و سبزیجات اگه بهتر نشد دکترت برو تا یه مسهل بهت بده ک به بخیه ها فشار نیاد نهایت بخیه ها تا روز دهم خوب میشه
خداجونم خیلی ممنونم بابت فرشته ای ک به من دادی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامان های مهربون، ایریکا جان در خصوص گریه بچه، مطمین باش اگه نی نی مشکلی نداشته باشه گریه نمی کنه، مثلا من خودم خیلی نفخ دارم و یبوست دارم، روز هایی که این حالت در من زیاد می شه آنیتا هم دل درد و نفخ داره اصلا اروم نمی شه، من سعی کردم هر چی می خورم کلی احتیاط کنم، و چیزهایی بخورم که حالت مسهل داشته باشند، هر چند رو من اصلن تاثیر نداره، اما روی آنیتا خیلی موثره و گریه هاش کم شده، تو هم دقت کنی حالت های نی نی رو تشخیص می دی، در خصوص زخم شدن نوک سینه هم بعد از هر بار شیر دهی یک قطره از شیر خودت رو رو نوک سینه بمال بزار خشک بشه، چربی اون از زخم جلوگیری می کنه
بانو جون ممنونم عزیزم . هنوززززز بی اسم ه. نسیم جان نی نی من خدا رو شکر زردی اش داره پایین میاد طب سنتی پیاده کن هیچ نترس . بهترین دکتر هم گفته گیاهی بدید کم بدید دیدید الرژی نداشت ادامه بدید . امروز دکتر اطفال گفت شیر خشک خاستی بدی اگر مجبور شدی بده اما با قاشق بده. که باقاشق ددم. شما به نی نی ها دادید .بالا نیاوردن؟ نگین جان گذاشتم مک زده . زخم شده .هیدرودرم شقاق سینه ویتامین ا د گرفتم اما خب فرصت نمیده پماد روی سینه باشه . شیر میخاد . راه روش چی دشتن که نوک پهن رو بتونه بگیره؟ من واقعن یکی از نوک ها همیشه پهن و فرو رفته بود الان با همون مشکل دارم. مسهل اسمش چی هست میخورید؟ فشارم پایینه نمیتونم برم دکترجای بخیه .کمر درد . در ضمن من فعلا کل قرصهای بارداری قطع کردم که یبوستم تجدید نشه تا وقتی بخیه بکشم .. غذا چیا میخورید؟ گرمی هم خوردید زردی دارن گرمی نمیشه خورد شما خوردید؟؟ اره دوستان روغن محلی خوبه ولی خب غذاهای من فعل اون مرحله نیست سوپ ابکی بدون روغن.
مریم جان چه غذاهایی حالت مسهل داره ؟ میخوری ؟. کلن من یه دکتر داخلی بعدها باید برم الان دست پام بسته هست. نسیم جان من با گریه های شدیدش چون سینه ام یکیش زخم و یکیش هم نمیگیره . درد هم دارم نشستنم مشکل داره راه رفتنم. خب به ادم فشار میاد. عصبی میشم. عصبی شدید ناراحت میشم اینطوری ولی خب همه هول میشن . منم بدتر .کلن ادم خونسرد بیخیال خوبه اینجور مواقع. ولی در کلن به پسرم نگاه میکنم برای پاکی اش دادنش نگاهش وجود سالمش خدا رو شکر میکنم و اروم میشم براش دعا میخونم . و از نی نی ام و خدا میخام که مسیر بزرگ کردنش را برام هموار کنه. نسیم جان دعا کن که اروم میشی . راز نیاز با خدا و نی نی ات ارومت میکنه. از این وضعیت خارج شدیم انشالله ورزش میریم درست میشیم
ممنون آئیریکا جون سعی میکنم خودمو اروم کنم راستش همینجوری خوبما این چند روز که زیر دستگاهه دلم میسوزه اشکام همینجوری میریزه پایین امشب ساعت ٧ وقت دکتر داریم دعا کنین زردیش اومده باشه پایین😔
2810