2777
2789
فکر کنم دیگه سه نفر موندن تو تاپیک که باردارن و ایشالا اونا هم راحت و با دل خوش بارشونو زمین میزارن و به درجه رفیع مادری و شیر دادن نائل میشن..
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون من یکشنبه وقت دارم دکترم گفت بیا ببینمت یه سونو هم بده اگه بچه همچنان عرضی بود تا قبل پنجشنبه بهت وقت سز میدم ولی اگه چرخیده باشه تو هفته بعد به خاطر دیابت بارداریم زورکی باید طبیعی زایمان کنم که به ٤٠ هفته نرسه
خواهش فوکولم عزیزای دلم
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
مامان فرفری جان مال من تو هر دوتا عملم کم بود.بعد از چند روز اول هم که دیگه خیلی کم یعنی به قول شما در حد همون لک بینی.گاهی دستمال کاغذی میزارم تا شب فقط یه لک کوچولو دارم. اما چند روز پیش دقیقا روز آخرین پریودم که بعدش باردار شدم قشنگگگگگگگگگگگگگگ پریود شدم.خودم شاخ در آورده بودم که چرا یکم خونریزی دارم بعدش یادم افتاد که بعله وقت پریودمه. دقیق نمیتونم بگم چون واسه هر کسی یه جوره.من فعلا لک بینی دارم. بعضیا بعد از چهل روز کاملا پاک میشن. اما اینو بگما احتمال بارداری هست!!!! یه وقت سرخوش نشی کار دست خودت بدی. من قرص شیر دهی میخورم.
نسیم جون عزیزم معمولا دکترها به خاطر دیابت بارداری سزارین میکنن دکترت چقدر آرامش داره ماشالا. برو بگو دردم گرفته جیغ بزن خودتو بکوب به درو دیوار بترسه ببره اتاق عمل/.
وای ماه بارانی جون خیلی ترسو هستش از یه طرف میگه به خاطر دیابت نباید تا ٤٠ هفته صبر کنیم از یه طرفم میگه حالا ٩٠٪‏ نمیتونی و مجبور میشیم سزارین کنیم بابا سزارین کن بره دیگه حتی با سونو هفته ٣٥ هم میتونه سزارین بنویسه چون بچم عرضی بوده بازم میگه نه برا من مسئولیت داره اگه تا ٣٨ نچرخید اونوقت سز!!!