2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو جون قرصاتو قطع نکن بچه در هر صورت ویتامین رو جذب میکنه اگه قرص نخوری اون از بدن خودت جذب میکنه و خودت کمبود ویتامین میگیری و وقتی حلما به دنیا بیاد جون و توان نگهداریشو نداری
بانو جان منم با مون مون موافقم،‌نخوردن قرص در آینده بیشتر به خودت آسیب می زنه، حتی به نظر من بعد از زایمانت هم با مشورت دکترت مکمل ها رو مصرف کن،‌چیزی نیستن که خسته کننده باشن، مخصوصا دوران شیردهی هم خیلی مهمه،‌
سلام به همه مامانا. دوستان ببخشید من نمیومدم نت نداشتم. امیدوترم حال همه خوب باشه. منو نی نی که خوبیم. نی نی ام ماشالله وزن گرفته و اصلا وزن کم نکرده. شیر دهی درست خیلی مهمه واقعا. زردیشم خوب شد ولی چشما و بینیش زرده هنوز داره قرص میخوره. پیامارو بخونم ببینم چه خبر بوده این چند وقت❤
ساینا جون مبارک باشه مون مون جان مبارکتون باشه❤ دوستان عرقیجات و اینجور چیزا اصلا و ابدا برای زردی تاثیر نداره. من پسرمو همه این کارا رو روش انجام دادم هییییچ تاثیری نداشت. هییییچ گونه ربطی به گرمی و سردی خوردنم نداره. دوستان اصلا خودتونو اذیت نکنین با عرقیجات فقط و فقط به حرف پزشکتون گوش کنید. پزشکی که من رفتم پیشش حدودا 70 سالشه. دکتر منجم زاده یکی از بهترینای شهرمونه دکتر داداشام و منم بوده. بهش گفتم اطرافیان میگن عرقیجات بخور و گرمی نخور و بچه رو بزار تو عرق. بهم گفت خانم اصلا گوش نده.