2777
2789
عنوان

ارایش کردن ت خیابون بدهه؟😐😂

464 بازدید | 28 پست

عاقا من ت رستوران بودم😐 ماسکمو دادم پایین دیدم عه رژم نیس « حالا خوردم یا خودش غیب شده نمدونم😂» بعد رژمو در اوردم بزنم😐 شروع کردم ب زدن داداشم گف تو بیرون بدهه یهو رژتو در بیاری بزنی حالا دلیل و منطقشم نمیفهمم😐😂 راس گفته؟ اخه یکم خل وضع هست کلا😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اره زشته جلوه بدی داره 

هرچند خودم تو ماشین میزنم

ن جای عمومی تر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
خداوکیلی تو رستوران بده ماسکو بدی پایین رژ بزنی

خب اصن جامون تو چش نبود😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بزن ولی بقیه نبینن، وقتی نیازه ترمیم شه

منم همین کارو کردم چرت و پرت گفت

اره زشته جلوه بدی داره  هرچند خودم تو ماشین میزنم ن جای عمومی تر

جدی؟ خب دلیلی پشتشه؟

بله😑

چرا خب؟

2809