اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
فقط میدونم بیشتر چیزایی که بابتشون غصه میخوریم هههههیییییچوقت اتفاق نمی افته
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خانوما باورش سخته.ولی گویا مادر منم مادزادی یک کلیه نداشته.الان61سالشه.تااااازه پارسال فهمیدیم😂😂اونم دکتر گفت خانم شما یک کلیه دارین اونی یکی کو😮همین یک کلیه هم برا اینکه کم نیاره خودشو بزرگ کرده.6تا هم بچه آورده مامانم.ولی چیزی نشده تا حالا
در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐 Sweat dreams Are made of these Who am I to disagree?