2777
2789
سلام حنا جون من روز دوم نزدیک ترخیصم خیلییییییییییییی درد داشتم الته آب هویج خوردم که ظاهرا باددار بوده اما خدایی خوب بود روز سومم که راه افتادم البته طبیعطا درد بخیه و اینکه عرق کنی بسوزه هست اما واسه من قایل تحمل بود الانم دارم گن می بندم تا ببینم خدا چی می خواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جون دخترم با زردی 19بستری شد با 8. مرخص شد یه بار دیگه آز داد 8.9 بود چندروز پیشم 11بود تا حالا 8بار ازش خون گرفتن برا زردی بازم باید آز بده مامانش بمیره براش
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
http://mothers.cinere.ir/?ref=20872419 مامانا از طریق لینک بالا میتونید تو کمپین سینره شرکت کنید و شانستون رو امتحان کنید. قرعه کشی میکنن و به 20 تا مامان جایزه میدن
تو آمدی و با آمدنت من مادر نامیده شدم...مادر... (((فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین)))
دوست جونا اینم دخمل منه http://s6.uplod.ir/i/00602/ybewuky3n6p6.jpg
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
ممنون شکوه جون ایشالا خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه
منم بیست وسوم سزارین کردم ولی حسی.الانم سینه هام زخم وترس برداشتن.رفتم متخصص اطفال بهم شیرده رو آموزش ولی نه تنها یاد نگرفتم بلکه روش خودمم یادم رفته. الان وقتی دخترم سینما میخورد اصلا سینما ول نمونه من خودم باید بعد به ساعت زیرکی از دهنش در میارم که اونم برای بچه ضرر داره