2777
2789
سلام نینی. منم خیلی سینه می خوره پستونک ارتودنسیو امتحان کردیم نگرفت الان یه ذره بهتر شده یه سینه رو میدم تا ول کنه بعد پوشکشو عوض می کنم سینه بعدی رو می دم اکثرا اینجوری میخوابه شما با آروغ گرفتن نینیا چه می کنین وقتی به زور خوابوندینش آروغشو که بگیریم بیدار میشه
CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خسته نباشید به مامانایی که چند وقته نی نی هاشون به دنیا اومده تبریک به تازه به دنیا اومده ها ارزو سلامتی واسه پا به ماها من بچه ام نارس به دنیا اومد با وزن ۲۲۰۰ الان بعد یه ماه شده ۲۷۰۰ خیلی غصه می خورم همه میگن چقدر کوچولو ،چقدر دیربزرگ میشه .اشک اشک اشک راستی پاسخ نی نی هاتون به تحریک محیطی چطوره؟نی نی من نگاهش دنبال نمی کنه؟؟؟؟ جواب بدین تورو خدا
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم .الهی آمین .
خانمی جون . من که تجربه شو ندارم که بتونم دقیقا ارومت کنم. اما دوستم پسرش ۳۴هفته بدنیا اومد. یه کاری کن ، اصلا بچه اتو با بچه ی دیگه ای مقایسه نکن چون اصلا مقایسه درستی نیست. وقتی تحت مراقبت پزشک هست و اونا میگن مشکلی نیست چرا به حرف عوام توجه میکنی ، بچه کوچکه خوب باشه. مهم اینه که سالمه. دوستم الان بچه اش ۶ماهشه. ماشالله خیلی زبر و زرنگه من نشونی از نارسی نمیبینم توش. البته ممکنه یه سری کارارو دیرتر انجام بدن ولی نشون از مشکل نیست. مثلا میگفت هنوز درست گردن نمیگیره.
خانومی جون من خودم 7 ماه و خورده ای به دنیا اومدم با وزن 1100 ولی الان دنبال اینم که لاغر بشم مامانم میگه هیچ مشکلی هم نداشتی حتی نسبت به بقیه بچه ها هم کمتر سرما می خوردم و اینا نگران وزن گرفتن نی نی نباش بهش تند تند شیر بده شیر کمکی هم بهش بده
سلام خانمی مگه خودت شیر نداری?شیرخشکو میخوای کمکی بدی؟ منم بچه برادرشوهرم نه ماه کامل بود باوزن ۱۹۰۰بدنیا اومد ولی شیرمادرش بهش ساخت تو چهل روز وزنش دوبرابر شد به حرف بقیه اهمیتی نده وزن که چیز زیاد مهمی نیس مهم سلامتیشه