2777
2789
سلام من نیمه شعبان سزارین کردم خوب بود راضی بودم از همه چی با بیمه سلامت شد ۲۲۰۰ فقط بدیش این بود که واسه بستری شدن خیلی معطل شدم جا واسه نشستن هم سخت گیر میومد
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لطفا هرکی پستمو دید واطلاعی داشت جواب بده آندیام عاشق مکیدن شده بیشتر وقتا فقط دوس داره سینه م تو دهنش باشه و بازی بازی بخوابه باهاشون مامیم گیر داده که پستونک بدم بهش منم میگم زوده امتحان کردیم قشنگ گرفت تو دهنش وحال میکرد تو رو خدا بگین از حالا زود نیس؟؟؟؟؟؟؟ ارتودنسی هم هست کمکککککککک
صدنیشترعشق به رگ روح زدند؛یک قطره ازآن چکیدو........نامش دل شد.
بنظر من بده بهش من اشتباه کردم ندادم الان ولم نمیکنه یک سره داره میخوره چون عادت کرده! وزنش تو یه ماه ۲۱۰۰ اضافه شده!
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
سلام وای نیلا گفتی تکتم دقیقا همینطوریه از وقتی چشم باز میکنه تا وقتی بخوابه باید سینه دهنش باشه یه وقتهایی الکی میک میزنه گاهی میبینی چنددقیقه فقط نگه داشته ولی متاسفانهههههههههه اصلا پستونک نمیگیره
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
رها جون خوبی؟دخملی خوبه؟
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
سلام خوبین مامانا؟دخملی من ظهر ۲۲ام طبیعی بدنیا اومد.نیلا جون سینه من نوک نداره نی نی نتونس بگیره شیرمم کم بود بهش شیرخشک دادم حالا به شیشه عادت کرده. پستونک رو هم من میخواستم بهش بدم خواهرم گف زوده.
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او