https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برداشتن ششم به هفتم رو ، با نمرات و کارنامه بررسی میشه مطمعینی؟
از کی برداشتن؟ شما مطمئنی؟
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ولی رشته های انسانی و هنر بیشتر به روحیاتم نیخورد تا ریاضس تجربی.صرفا نیزهوشان گذاشتنم چون تو شهر ما مدارس خوب که بچه های درسخون داشته باشه خیلب کم بود.
خیلیم خوبی اسی. اگه به دو سال پیش برنی گشتم انواع کلاسها و کتابها رو در اختیار پسرم میزاشتم تا قبول شه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چون پسر من الان هشتمه. کمتر از دو سال پیش امتحان داد و با اختلاف کم، قبول نشد
تو کنکور امسال سه هزار نفر اول حتی یه دونشونم از مدرسه عادی نبودند همگی از تیزهوشان نمونه دولتی و غی ...
باز همونم بیشترشون از تیزهوشان هستن. یه تعداد کمی از غیرانتفاعی های تاپ