2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترانه لباسهای آدمک هم خوبه ...من برای جوجم از شهروند مارک آدمک خریده بودم هنوز هم رنگش حفظ شده و جنسشم نخ خالصه سما خوب میشی ...به خودت گیر نده ...دیروز فقط به خودم گفتم این نیز بگذرد ...ک...ون لق دنیا
تو هری پاتر یه موجوداتی دارن که خودشونو به شکل چیزی درمیارن که تو ازش خیلی میترسی یا بدت میاد. ورد مقابله باهاشون اینه: ریدیکیولس! (یعنی مسخره شو) همزمان باید اون چیز رو به شکل مسخره ای تصور کنی. مثلاً یکی از بچه ها که از استاد بداخلاقش می ترسه اونو با لباسای مامان بزرگش تصور میکنه درحالی که دامنش زیر پاش گیر کرده... خلاصه که هر وقت حرصت گرفت از دست عفریته خانوم بشین تصورش کن تو شکلای مسخره و خنده دار... مثلاً شاخک سوسک درآورده! چه میدونم از این چیزا! اونوقت حالت جامیاد!!!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
سمانه جون بنظرم خیلی گرونه .من نهایتش یک میلیون و نیم خرج سرویس چوب بکنم .بنده خدا بابام دلم نمیاد به خرج بندازمش . البته شرایط هر کی فرق داره با دیگری .ایشالا که مبارکش باشه و به خوشی استفاده کنه
مامی آینده جمع کن بابا... من از همه بزرگترم باید تضعیف روحیه بشم که مث شیررر نشستم اینجا!!! سما قدم زدن هم خیلی خیلی خوبه. مواظب خودت باش لیز نخوری.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من که یه سرویس چوب انتخاب کردم خیلی هم خوشگله کلا یه تومن میشه حق باترانه جونمه شرایطا فرق میکنه من خودم مراعات میکنم وگرنه طفلی مامان بابام هیچی نمیگن
خدایا مواظب دختر یکی یه دونم باش تنهاآرزوم بغل کردن دخترمه