2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
شوشو منم میگه این دفعه بریم سونو میبینیم نی نی با تبلت رفته نی نی سایت با نی نی های اون یکی مامانای اردیبهشتی میحرفه[ smiley]s/sm01.gif[/smiley] آره روژان شنیدم اردیبهشتیا دیوار میشن آره؟؟؟؟؟؟یعنی زیاد حرف نمیزنن زیاد احساساتشون بروز نمیدن و..
خدای مهربونم شکرت....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون صحیح است.. فکرشو کنین انقدر محجوب و مغرور و تودار و دیگه نمیدونم چی بذارم اسمشو.. بود که.. دوسالونیم اومد و رفت تا بنده به غلامی قبولش کردم بسکه این بشر مظلوم بود تو خاستگاریها
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من آبانی ام جمعه تولدمه یکی از بزرگترین آرزوهام این بود که با متولد اردیبهشت ازدواج کنم خیلیییییی خوبن .....اما به آرزوم نرسیدم امیدوارم که نی نی به موقع به دنیا بیلد و١٢اردیبهشت تولدش باشه
خدای مهربونم شکرت....
ولی خیلی خونواده دوسته.. جونشو برا خونوادش میده( البته تابحال درباره خونوادهء خودش.. امیدوارم ازین به بعد مام به چشم بیایم خخخخ)
میگم .. کلا تو عمل عالیه تو مسافرت عالی.. دست و دلباز.. صبور.. و هرچی از دستش بربیاد دریغ نمیکنه
فقط همین مقوله بیان نکردن احساساستش ضعیفه و یه کمی یه کوشولو تنبل
منکه امسال بهترین کادوی عمرمو گرفتم.. قربونش برم از حالام جانب عدالتو رعایت میکنه بچه م.. شوهرم شهریوری منم مهر ماهی ام نی نی هم شهریور اومد تو دلم و بین تولد منو شوشو اعلان حضور کرد جفتمون خاطره شد برامون
مرررررسی سماااا جونم و روژان جووووونم بوووووووس روژان مردا همه از هر سالی و ماهی که باشن همه خانواده پرستن این نطر منه بعضیا پر رنگ بعضیا کم رنگ
خدای مهربونم شکرت....
2810