2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جان هروقت حس پختن ته چینت اومد بگو توضیح میدم اگه خوشت اومد درست کن نوش جونت البته زیاد غلق نداره ته چین پختن
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مهناز جون من پارسال حامله بودم،این مراحلو گذروندم.شایدم من اشتباه میکنم.غربال دوم خیلی از دکترا اصلا سونوشو نمیخوان فقط از خونه.نیدوووونم
منم خیلی دلم میخواد بدرستم اما از زعفرونش میترسم راستی تا اخر بارداری نمیتونیم زعفرون بخوریم؟حلوا و شله زرد که توش زیاد نی اما ته چینو نمیدونم
آره قربونش برم من.. امروز که کلی مامیشو اذیت کرد همش زیر دلم درد میکرد اما عیب نداره اون جاش خوب باشه امروز هی اون جفتک مینداخت هی من نازش میکردم خخخخ خل شدیم رفت پی کارش
نه بابا دیگه فکر نکنم ضرر داشته باشه الان روژان ،،،سه ماهه اول مهمه،،،،اما خوب مهض احتیاط کم بخور ،،،من که مى خورم الان تو بعضى غذاها یا رو پلو
🇸🇪❤️ای بلای تو به جانم،،،، که تو جانی و جهانی❤️🇸🇪
2810