2777
2789
عنوان

ابنجا کسی هست طلاق گرفته باشه؟

230 بازدید | 29 پست

بعد طلاق آرامش بهتون برگشت ؟ ممکنه طلاق بگیرم و پشیمون بشم؟ شوهرم خیلی زود عصبی میشه خودشم درمان نمیکنه خیلی صبوری کردم ولی دیگه نمیکشم دوست ندارم دخترم تو این محیط بزرگ شه . طلاق بگیرم بهتره یا بمونم حداقل هفته ای یکبار دعوا کنیم ؟ 

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

هرکدومش سختی خودشو داره فک میکنم

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدجوری موندم کاش ی راه انتخاب درست داشتم

برو پیش یه مشاور خوب

بعدم خوب فکر کن هم در مورد اینده ی خودت هم دخترت

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
منم مثل تو گیر کردم. خونوادت حمایتت میکنن؟

پدرم هست ولی چون بعد مادرم زن گرفت اصلا اونجا راحت نیستم . در کل  کارم به طلاق بکشه اره حمایت میکنن

یجا خوندم آدمهایی که عصبانی میشن نیاز به محبت بیشتری دارند وواقعا هم اینطوره دور واطرافم میبینم  ...

خیلی خشکه نمیشه بهش محبت کرد . وحتی محبت کردن هم بلد نیست