2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای کوچولوهای خوردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 198 پست
سیما جان

جوانه گندم..ماش و عدس... پودر نون سنگک... اب ماهیچه و قلم... تو سوپش بریز

2تا خرمای پوست کنده بعد از وعده ناهار بهش بده... تو حریره بادومش کره بریز... خامه شکلاتی با بیسکویت بعداز ظهرش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز به پسرم (5 ماه و سه هفته) سوپِ پلو و خورش کرفس دادم :دی
به این صورت که گوشت (ماهیچه) رو گذاشتم بپزه، یه خورده بعد یک تکه کرفس انداختم توش. وقتی پختن، برنج رو توش ریختم. وقتی برنجش هم خوب پخت و نرم شد، توش چند تا برگ جعفری و نعنا ریختم. دو تا قل که خورد خاموش کردم.
بعد هم میکس نمودم و دادم پسر جان خورد.
خدارو شکر دوست داشت.
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت
مامانا یه راهنمایی به منم میکنید پسر من 8ماهشه و آلرژی داره حریره رو چطور در حجم زیاد درست کنم که بشه هر روز بهش بدم اینطوری که هر روز درست میکنم خیلی سخته هی خیس بده ...

چیزایی که توی ماه هشتم چا به بچه هاتون میدن رو میگین راستی تخم مرغ و محصولات گاوی نمیتونه بخوره
مهتاب جان ... اول همه بادامو رو تو اب خیس کن..7 ساعت بعد پوستش و بگی بذار خشک بشه... بعد اسیاب کن...

بع بریز توی الک(توری های فلزی داره ک خیلی ریزه) با پشت قاشق بکش رو پودر بادما تا ریز و درشتاش جدا شه...

بعد بیز توی ظرف شیشه ای بذار توی یخچال...

بیسکویت ساقه طلایی بده..کرم سیب...

http://yekmadar.niniweblog.com/pageallergy.php

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=678726&PageNumber=1

اینجا برو شاید ب دردت خورد...
ماه هشتم :
هفته اول: زرده تخم مرغ پخته رادرآب جوشیده سردشده یا شیرمادر حل کنیدو با قاشق به شیرخوار بدهید، ازیک قاشق چایخوری شروع و طی یک هفته تا ده روز به نصف زرده برسانید (تخم مرغ بایدبه مدت 5 دقیقه درآب بجوشدو به آب مقداری نمک اضافه شود که تخم مرغ نشکند).
هفته دوم : حبوبات سهل الهضم مثل (عدس و ماش)
هفته سوم : آبمیوه مثل لیمو شیرین و یا آب سیب از یک قاشق مرباخوری شروع تا به تدریج به 30 سی سی برسد (آبمیوه با فنجان یا قاشق به شیرخوار داده شود) ماست
هفته چهارم : تکه های کوچک نان
سلام دوستان
نی نی من 5ماهو یه هفته اشه حدودیه ماهه دارم بهش کمکی میدم خیلی کم ولی. به نطرتون باید با شروع غذای کمکی قطره اهنو هم بهش بدم؟میشه بگین چه مارکی واسه نی نی این سنی بهتره؟
مثل اینکه شاهرگ احساسم را زده باشی.......بند نمیاید دوست داشتنت!
عزیزم نظرات دکتر ها باهم متفاوته بعضی ها میگن زمانی قطره اهن بدین که وزن بچه دو برابر وزن تولدش باشه بعضی هم میگن با شروع غذای کمکی بعضی هم میگن 6 ماهگی دکتر پسر من گفت از زمان دو برابر شدن وزن تولد.
2810