سلام. به امید خدا و به سفارش دوستای خوبم، قراره اینجا انواع غذای کمکی واسه کوچولوها و اطلاعات مورد نیاز درباره نوع غذا، طرز تهیه، و... توی این تاپیک قرار بدیم!
تمهای خلاقانه و زیبا، کیفیت بینطیر، قیمت استثنایی
.... خدمات جشن شادیکا.... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=992506&PageNumber=1
ایمیل: shadika.kidtheme [at] gmail.com
اینستا: @shadika.kidtheme
ااشن جون بنظدم تو لعابش نبات بنداز.پسر من تازه 4 رو تمام کرده و بخاطر ابنکه رفلاکس شدید داشت به دستور دکترش لعاب برنجو شروع کردم ولی توش نبات میندازم که باهاش اب شه
بابک زندگیمه.خدایا سپاسگزارم که به من زندگی دوباره دادی.
مرسی ستاره جان از این ب بعد نات می ندازم هم شیرینش کنه هم کمی دلدردشو بگیره 3روزه شروع کردم لعابو احساس می کنم خیلی بی تاب شده همش خودش می کشه انگاری دلدرد داره یعنی بش نم یسازه؟؟
خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس تقدیری مبارک تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. الشن جون، گمونم تو پست لعاب برنج نوشته باشم که لعاب برنج رو با یه کوچولو نبات بدین بچهها. حتی شیره بادام و حریره رو هم یکم نبات میریزیم که دلدرد نشن بچهها. یه چیز دیگه این که: از میزان کم شروع کن غذا رو و بتدریج زیادش کن.... و کم کم ااز روزی 1 وعده، میرسه به دو و سه وعده.
تمهای خلاقانه و زیبا، کیفیت بینطیر، قیمت استثنایی
.... خدمات جشن شادیکا.... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=992506&PageNumber=1
ایمیل: shadika.kidtheme [at] gmail.com
اینستا: @shadika.kidtheme
دکتر پسرم گفت لعاب برنج رو هر وعده 4-5 قاشق بده.گفت روزی2 بار بده تا 6-7 بار.گفت اشکالی نداره.الان که استفاده میکنم کمتر بالا میاره و شکمش هم کمی سفت شده.البته امروز با وجود اینکه تو لعابش نبات میندازم خیلی گریه میکرد و اصلا نمیخندید ومادر شوهرم گفت یه کم بهش نبات داغ بده . دادم فورا خوب شد.
بابک زندگیمه.خدایا سپاسگزارم که به من زندگی دوباره دادی.
دختر من امروز چهار ماهش شده وزن موقعه تولدش 2.550 بوده که امروز به 5.800 رسیده احساس میکنم وزنش خیلی کمه بهداشت گفتن میتونی کمکی بدی و از فرنی شروع کنی شما نظرتون چیه؟
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری
پسر من امروز 5 ماهه شد. به دکترش گفتم بهش لعاب برنج می دیم. گفت که اشکالی نداره. فقط زیاد نده چون مواد مغذی کافی نداره. بعد ازش پرسیدم چیا می تونم بدم؟ گفت برنج، هویج، سیب، موز و سیب زمینی. و گفت مرغ و گوشت رو از ماه دیگه بهش بدم. اول با مرغ شروع کنم که سبک تره.
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت
فریها، برای فرینی، آرد برنج رو با مقداری آب جوشیده می ذاری بپزه. وقتی دیدی آرد برنجت حالت پخته پیدا کرد، می تونی بهش بدی. اوایل آبش رو بیشتر بریز تا رقیق باشه. بعداً کم کم می تونی غلیظ ترش کنی.
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت
من ی قاشق برنج با 2 لیوان اب می زارم با شعله کم بپزه ابش ک خیلی کم مموند اون می شه لعاب برنج نباتم می ریزم وش دلدرد نشه ولی دوستان ی سوال نی نی من خیلی کم اشتهاس لعاب برنج ک می دم ی وعده از شیرش کم می شه؟؟؟چی کار کنم؟/ دخترم خیلی کم وزنه 4 ماهگی 5350
خدایــــــــــا سرنوشت مرا خیر بنویس تقدیری مبارک تا هرچه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم