2777
2789
کی خوب شد

تا هفت هشت ماهگی سفت شد. کلا از اول شل و ول بود. ۱۶ ماهگی راه افتاد. البته ۱۳ ماهگی پاش موبرداشت، سه هفته گچ داشت. الانم سه سالشه، از دیوار راست بالا میره اینقدر شیطونه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چطور ارومش میکنی وقتی گریه میکنع پستونک نبود من بدبخت میشدم

فداش بشم کالسکه. دور خونه.  عاشق حرف زدنه آنقدر باهوشه صحبتش که میکنیم   ولی پشیمونم ندادنش پستونک ..دو ماهگی دادم که نگرفت 

من خیلی نگرانم نمی‌دونم طبیعیه بجم یا ن ..بخون بالا گفتم  خداحافظش

نترس عزیزم. پسر منم خیلی شل و ول بود. گردنشم لق لق میزد. قبل سزارین، مدفوع کرده بود. ولی خدا رو شکر نخورده بود. من همش میترسیدم دچار کمبود اکسیژن شده باشه. چون موقع تولدم گریه نکرد. صد بار بردمش دکتر، هی به دکتر پیله کردم ام آر ای بنویس، ولی قبول نکرد، گفت خوبه و خدا رو شکر بود. حساس نباش. چون پسرم تا مدتها گردنش لق میزد و خوب نگه نمیداشت. برای واکسن ۶ ماهگی به بهداشت گفتم، گفتن عیب نداره، خوب میشه و شد واقعا. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بچم دمر پنج دقیقه نگه می‌دارد بعد خسته میشه  میشونمش شله سرش میفته.  ولی دور سرش بدو ...

ن ربط نداره دختر من تا پنج ماه سرش نمیتونست نگه داره فقط پایین نگاه میکرد کلا دیگه از ۶ماه قشنگ گردن میگیره