2777
2789
عنوان

اوناییکه نی نی دو ساله دارند بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 85 پست
من یه پسر بزرگتر دارم که فاصله ی سنیش با دخترم زیاده خودمم چون سنم بالا رفته و رسیدگی به اون هم هست زیاد سرو کله با هاش نمیزنم.
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر پدرا الان حال بچه داری ندارن من گاهی خمیر درست میکنم میدم پارسا برا خودش کیک درست کنه شوهرم میاد میگه چرا خونرو کثافت میکنید بعد همه ایباب بازیهای پارسارو جمع میکنه و میگه خونرو نریز بهم من شوهرم میاد خونه پارسارو میبرم پارک - کتابخونه یا گردش علمی
@2bare_man
دختر منم ۲۰ماهشه. وزنش ۱۶کیلوست که زیاده. قدش هم ۸۷هست. کامل حرف میزنه. حتی به قول یکی از بچه ها کلمه قسطنطنیه رو هم دقیق تلفظ میکنه..
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم
پسر منم دو سال و نیمه قدش 97 وزنش 19 کامل کامل حرف میزنه...بعضی اوقات قورت میده منو اینقدر که حاضر جوابه از دو سالگی از شیر و پوشک گرفتمش
راستش میدانی؟؟؟دیگر طاقت رویاهایم تمام شده.......دلم رسیدن میخواهد.....