2777
2789
عنوان

یه چیز میپرسم خواهش میکنم گزارش نزنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 33 پست
ببخشید عزیزم سوال شخصی میپرسم یعنی بدون دخول باردار شدن؟

نه دیگه نمیشه که 

می‌گفت کامل دخول اتفاق نیفتاده بوده 

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حاوی اسپرم نیست مگه این که قبلش یه بار مرد ارضا شده باشه و دستشویی نرفته باشه و بعد دوباره نزدیکی کن ...

پیشاب چیست؟

پیشاب در اصل و به صورت خلاصه مایعی است که در ابتدای نزدیکی و مقاربت جنسی از آلت تناسلی آقا خارج می شود. دکتر ویدا یوسفیان جراح و متخصص زنان و زایمان در این خصوص خاطرنشان می کند که بر خلاف خانم ها که مجرای ادرار از واژن جداست اگرچه نزدیک هم هستند. اما در آقایان آلت تناسلی به فرمی است که یک لوله به تنهایی هم محل خروج ادرار و هم محل خروج مایع منی است. ادرار ترکیبی اسیدی دارد و بسیار اسپرم کش می باشد لذا در بدن آقایان برای محافظت از اسپرم از اسیدیتیه ادرار غددی وجود دارند که در هنگام مقاربت ماده ای بی رنگ و قلیایی(پیشاب) را ترشح می کنند.

اثرات پیشاب:

۱- محافظت از اسپرم در مقابل ادرار اسیدی
۲- لوبریکیت کردن واژن و لیز کردن واژن جهت سهولت نزدیکی
مایع پیشاب در اصل آلت تناسلی را پاکسازی می کند تا از کشتن اسپرم در اثر ادرار جلوگیری شود و طبعاً احتمال باروری افزایش می‌یابد

آیا در پیشاب اسپرم هست؟
دکتر ویدا یوسفیان، جراح و متخصص زنان و زایمان، متذکر می شوند که با وجودی که در این مایع شفاف که در ابتدای نزدیکی از آلت مرد خارج می شود مقدار بسیار اندکی اسپرم وجود دارد و هیچگاه نمی توان میزان اسپرم را در پیشاب صفر دانست

قرص برای دختری که تازگی ها رابطه رو شروع کرده خطرناک نیست ؟چون میگن برای دختر ها وقتی تازه رابطه دار ...

هیچ راهی بدون خطر کامل نیست. ولی کاندوم یه راه نسبتا امنه. ۹۸ درصد پیشگیری میکنه. ضررهای قرص هم نداره

البته قرص یه منافعی هم داره.یه دوره استفاده کردنش احتمال سرطان های زنان رو به تاخیر میندازه