2777
2789

نام کاربریت😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای کاشت باید کوتاه باشه ولی برای کاور باید بلند باشه

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بیشتر ببینید
من ناخنام کوتاه کوتاه کردم ناخنکارم گفت نباید کوتاه میکردی بزور برام کاشت بذار بلند باشه

مرسی عزیزم. بعد سوهان برات کشید قبل کاشت مشکلی برا ناخنت پیش نیومد؟ خیلی میترسم از سوهان کشی که برسه به گوشت میتونم بش بگم نکنه؟

رشد ربطی ب طول ناخن نداره  ..اگه بلند هم باشن بازم رشدش همونه برای من که کوتاه کرد گفت خوب فرم ...

مرسی عزیزم. بعد سوهان برات کشید قبل کاشت مشکلی برا ناخنت پیش نیومد؟ خیلی میترسم از سوهان کشی که برسه به گوشت میتونم بش بگم نکنه

مرسی عزیزم. بعد سوهان برات کشید قبل کاشت مشکلی برا ناخنت پیش نیومد؟ خیلی میترسم از سوهان کشی که برسه ...

ن بابا  

چون سوهان اینقدر زیاد نیست ب گوشت برسه  فقط قسمت های اضافی رو میگیره

چه ترسی داری اخه ... ی لحظه از تصورش گوشتم ریخت🥲🥲

البته ب منم گفت ناخن هات رو ب بالاس نمیتونم خوب باهشون کار کنم ب همین خاطر اول با ناخن گیر کوتاه کرد بعد یکم سوهان کشید 

البتع خیلی ماهر هم نبود  شاید جای دیگه رفته بودم کوتاه نمیکرد

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
اخیش عزیزن مرسی من وحشت داشتم از سوهان اخه فکر میکردم ناخن رو بعد ریموو داغون میکنه

ببین توی کاشت  وقتی سوهان میکشن  برای خود ناخن اتفاقی نمیفته ولی پوست اطراف ناخن ممکنه بگیره به سوهانه و یکم زخم میشه

خون و اینا نداره ولی ممکنه یکی دو روزی سوزش داشته باشه

ولی بستر ناخن نباید طوریش شه

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫