2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440710 بازدید | 117674 پست
نه عزیزم من هم تا قبل از بدنیا اومدن پسرم تا ساعت 5 بعد از ظهر می خوابیدم ولی خوب اره بچه ها که بدنیا میان مخصوصا الان تو این دوره زمونه همه کولیک روده و معده دارن شب که میشه یادشون میوفته که گریه کنن تا صبح صبح که دیگه توانت رو گرفتن تازه بخوابن ولی بعضی ها خیلی زود خوب می شن بعصی ها هم چند ماهی طول می کشه می رسه به اون پروسه که بزرگترها شروع می کنن به اینکه 10 روزش شده دهشه خوب میشه بعد می گن چلش بشه خوب میشه حموم 40 بره تمومه بعد می ری دکتر می گه تا 3 ماهگی خوبه ولی عزیزم همشون لذت بخشه فقط باید که نترسی از حرکات های عجیب غریبه بچه بعد هم وقتی بدنیا بیاد خیلی مسئول میشی اصلا نگران نباش انقدر که با هر واکسنی تا صبح بیداری که نکنه بچم تبش بالا بره یا اذیت بشه اصلا نگران نباش ما مامان بی مسئولیت نداریم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ازتون تشکر میکنم من اینجا کلی دوستای مهربون دارم مرسی ندا جون و ماری جون و به همچنین ایشالله شما هم زود زود مامان بشین و خبرشو بیاین بگین آواناز جون خدا رو شکر که همه چیز خوب بوده.انشاالله بارداریه بی خطر و باآرامشی داشته باشی
بچه ها درد کلافه ام کرده یعنی میشه با وجود پریود شدن باردار بود؟
همه میپندارند که عکس پدرم رابه دیوارخانه ام آویخته ام ...اما نمیدانند که دیوار خانه ام رابه عکس پدرتکیه داده ام....... براشادی روح همه ی پدرای آسمونی عل الخصوص پدر من صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و اما به نام گمنام ترین واژه قرن "پدر" ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﭘﺪﺭ" ﺧﺎﻟﯿﺴﺖ ... ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﻮﺩ : ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭘﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ، ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﻧﺎﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ... ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﺑﻐﺾ ﻓﺮﻭ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺕ ﮐﻪ ﺷﺎﻧﻪ ﯼ ﮐﻮﻩ ﺭﺍ ﻟﺮﺯﺍﻧﺪ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﻏﺮﺑﺘﺖ، ﻭﻗﺘﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ ﻧﯿﺴﺖ...!
عزیزم میشه کلا توضیح بدی کی پریود شد علایمش چی بود پریودش چه شکلی بود کی متوجه بارداری شد ببخش سوالام زیادشد
همه میپندارند که عکس پدرم رابه دیوارخانه ام آویخته ام ...اما نمیدانند که دیوار خانه ام رابه عکس پدرتکیه داده ام....... براشادی روح همه ی پدرای آسمونی عل الخصوص پدر من صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و اما به نام گمنام ترین واژه قرن "پدر" ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﭘﺪﺭ" ﺧﺎﻟﯿﺴﺖ ... ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﻮﺩ : ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭘﯿﻨﻪ ﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ، ﮐﻪ ﺑﻮﯼ ﻧﺎﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﮕﺮﺍﻧﺖ ... ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﺑﻐﺾ ﻓﺮﻭ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﺕ ﮐﻪ ﺷﺎﻧﻪ ﯼ ﮐﻮﻩ ﺭﺍ ﻟﺮﺯﺍﻧﺪ، ﻭ ﻗﺴﻢ ﺑﺮ ﻏﺮﺑﺘﺖ، ﻭﻗﺘﯽ ﻫﯿﭻ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯾﺖ ﻧﯿﺴﺖ...!
ثناجان رفتی؟
راحیل جان من روزی 3تا متفورمین، شبی 2تا استروژن به مدت 25 شب، شبی 2تا پروژسترون از شب 16 تا 25 و چون فولی خوب نداشتم کلومیفن 5 تا، امپول hmg , و اگه تو سونو روز 14 فولیکول غالب داشته باشم امپول hcg میزنم. این کل درمانم بوده تا الان که احتمالا دکتر گفته باید کلومیفن و امپول افزایش پیدا کنه. البته چون پلی کیستیک بودم و این داروها ممکنه خودشون باعث کیست بشن روز اول و 14 پری حتما باید سونو بدم
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.
سلام دوست جونا من رفتم جواب آزمو گرفتم بتام ١ بود ... دکتر آزمایشگاه نبود بپرسم اما خانومی که اونجا بود گفت زود اومدی باید از پری میگذشت میومدی. آخه من هنوز ٤-٥ روز به موعد پریم مونده. خلاصه که فعلا منتظرم البته موقعی که ازونجا میومدم به خودم گفتم دیگه تا چند روز دیگه دختر خوبی میشم و بی خیال بی بی چک. حالا ببینمو تعریف کنم