2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440654 بازدید | 117674 پست
سلام عسل جون. هنوز لک بینی داری؟
وقتی سکوت خدا را در برابر رازونیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است ، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود. پس حرف دلت را به او بگو..... الهی بحق ماه قشنگ رمضان هیچ کدام از آرزوهایتان آرزو نماند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحیل جون بارداری که عزیزم هر روزش با استرس همراهه یه روز می گی بی بی مثبت میشه یا نه یه روز می گی ساک دیده نشد یه روز می گی ساک بود جنین نبود بعد می گی قلب دیده نشد بعد می گی برم سونو سالم باشه بعد می گی تکون نمی خوره ولی بعد از زایمان همه چی تموم می شه وقتی که در اغوش می گیریش خود زایمان هم که اگر طبیعی باشه دردش اول هست اگر سزارین باشی که بهت شیاف میدن درد اذیتت نمی کنه قبلش هم که بیهوشی چیزی نمی فهمی
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
سلام دوستان عزیزممنون ازدعاهاتون خداروشکر دکترسونوم کرد وگفت سونوت خوبه کیسه هست جنینم توشه وقلبشم میزنه ولی صداشو واسم نذاشت فردا پس فردا هم نوبت سونوبیرون دارم ویه ارمایش که نمیدونم چیه
اواناز جون به سلامتی عزیزم مبارک باشه دیکه پس استرس رو بذار کنار و به خودت و اون کوچولو برس
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
من فکر کنم پری داره میاد فشارهاش رو حس می کنم
اواناز جون برای من هم صداش رو بار اول نذاشت فقط نشونم داد یک چیز دایره کوچیک قد نخود مرتب سیاه و سفید می شه که دکتر گفت این قلبه که داره می زنه
عسل جون این درد می گه که امروز بی بی لازم نیست خیلی کلافه شدم الان دیگه می خوام برم سراغ گردگیری خونه بعد هم درست کردن افطار که اگه می خواد بیاد کمکش کنم فعلا من می رم تا بعد از افطار خدانگهدار
ندا جون منظورم بیدار خوابیهاشه . مثلا من هنسرم صبح خودش طفلک پامیشه آروم آروم آماده میشه میره چون اگه بیدار شم خیلی بداخلاق میشم. دست خودم نیست. دوستم ماه هشت و نه اصلا خواب نداشت بیچاره الانم چند روزه نی نیش بدنیا آومده میگه ازبس نخوابیدم چشمام خشک شده. واقعا همه مادرا اینقدر سختی میکشن؟؟؟؟؟ البته مامانم ازون ماماناییه که همه چیشو برا بچه هاش میذاره ... میگه وقتی بچت بدنیا بیاد کامل عوض میشی... اما ته دلم میترسم مامانای بی خیال زیاد دیدم میترسم خدای نکرده مثل اونا شم.
ماری جان من حدود دو سال پیش اتفاقی فهمیدم و دکتر بهم گفت باید سریعتر برا نی نی اقدام کنی. اونموقع نی نی نمیخواستم اما اسفند امسال که رفتم دکتر باز سونو و آز داد گفت متفورمین بخورم و چند کیلو وزنمو بیارم پایین منم از فروردین دیگه جلوگیری نکردم چون از قبل برا سال ٩٣ قصد اقدام داشتم. شما چه تجویزی براتون داشتن؟؟؟