2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440834 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برم می ترسم یک ذره دیگه بیدار بمونم برم بی بی چک بذارم البته همینجور که نشستم از توی کشو داره صدام می کنه که بیا خر شو ولی من محلش نمی ذارم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
نه عزیزم ما اینجا 30 تا 32 سال بیشتر داریم
به ماه خدا نزدیک می شویم، وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست . پس اگر نگاهی، صدایی، زبانی از من بر دلتان ترکی انداخته ، به بزرگی میزبان این ماه مرا ببخشید، شاید فرصتی برای جبران نباشد، حلال کنید التماس دعا
سپیده جون تو هم بارداری مثل من فراموشی گرفتی 30 پریم فردا می شه 31
خیلی دارم مقاومت می کنم اون زورش بیشتره من نمی دونم فکر کنم این کارخونه ها الکی می گن که اون بسته پودر هم رطوبت گیره فکر کنم جاذبه گیره ما هستش دست از سرم بر نمی داره می دونم اخرش هم پام به تخت می رسه ولی بلند می شم برش میدارم
من همیشه دوره هام 28 روزه بود بعد از بارداری بی خود و بی جهت و همینجوری که اسفند شدم و خودش هم افتاد به خونریزی دوره هام شد یه 32 روز فروردین یه 30 روز اردیبهشت یه 28 روز خرداد این ماه هم که 26 لک دیدم تا حالا البته الان خیلی درد دارم و مرتب فکر می کنم که هر لحظه داره موج عظیمی از خون فوران میزنه