2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440704 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نازنین یعنی واقعا درسته که چون ما زود این ماه باردار شدیم داریم آماده میشیم!
خیلی دیشب خورد توذوقم! راستش ترسیدم که نکنه چون بعضی علائم رو داشتم ولی باردار نشدم نکنه که لقاح انجام شده ولی لانه گذاری انجام نشده!!!
در اوایل ظهور لیزابه ی گردن رحم مقدارش چندان زیاد نیست و در ضمن روان یا ارتجاع پذیر هم نمی باشد با پیشرفت چرخه ی قاعدگی این ترشحات روشن تر میشود و بین انگشتان بدون قطع شدن بیشتر کش می آیند..بالاخره شما به جایی میرسید که تغییری ناگهانی از حالت آبکی شفاف به حالت غلیظ کدر رخ می دهد که مطمئنا نشانگر این است که تخمک گذاری قبل از آن اتفاق افتاده است
برای بدست آوردن نمونه لیزابه پنجه ی پای راست خود را روی یک صندلی یا لبه ی توالت فرنگی قرار دهید.در حالی که آرنج راستتان را درست در بالای زانوی راست خود گذاشته اید کمی به جلو خم شوید و با دست چپ خود روی شکم درست در بالای شرمگاه و زیر ناف فشار وارد کنید تا رحم به پایین رفته و گردن رحم را جلوتر براند و دسترسی به آن راحت تر شود.سپس انگشت اشاره و میانی دست راستتان را وارد مهبل کنید و به آرامی گردن رحم را که قوامی شبیه نوک بینی دارد لمس کنید و مقداری از لیزابه ی گردن را برای مشاهده بیرون آورید.
با افتخار کارشناس مامایی هستم با عشق به سوالاتتون پاسخ میدم 🤗