2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440329 بازدید | 117674 پست
سلام دوستان عزیز امروز بعد از 5 سال فهمیدم باردارم ولی یک چیزی عجیبه.... هفته 3 و بتای 6000 یعنی چی؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه لظفا راهنمایی کنید این تعداد یعنی 2 قلویی؟؟
ممنونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بهار جان مبارک....این سئوال رو از دکتر بپرس ولی شاید هر بدنی یه جور باشه و مال تو اینطوره....دیگه به هیچی فکر نکن و استراحت کن...راستی به این که در پند ماهگی یا چند هفتگی هستی هم بستگی داره....می شه بگی چه علائمی داشتی ؟چون من هم اقدام کردم و خیلی نگگرانم . باید 3 روز دیگه پری شم...دعا کن پری نیاد و من نی نی دار شم
مامان یاسمین
سلام..انگار هیچ کس نیست!!!!یکی جواب بده..........من 2روز دیگه باید پری بشم...الان بیبی چک درست جواب مبده؟ از اینکه که منفی باشه اینقدر ناراحت میشم مه اصلا نداشتم....امروز زیر شکمم(تخمدان راست) خیلی درد میکنه..هی تیر میکشه و ول میکنه و سینه هام هم خیلی ورم کرده و ساق پام رو انگار کوبیدن انقدر درد میکنه..................................به نزرتون میخوام پری بشم یا باردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکککککک
مامان یاسمین
سلام بچه ها........من چند روزه سرگیجه دارم و هر چند ساعت یکبار سرم گیج میره و ضعففففففف خیلی شدیدی میکنم.....انگار قند هونم پایین بیوفته بهو...نمی دونم چرا؟؟ اصلا چم شده؟؟ یعنی ممکن من باردار باشم؟؟؟؟ نمیدونم بخصوص امروز این حالت بیشتر شده و خیلی حالت بدی است...کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد؟؟؟
مامان یاسمین
سلام به همه.من قانونا باید10خردادپری بشم و علایمشم همیشه درد سینه-کمر درد و انقباضات شدید دهانه رحم دارم اما الان که 3روز بیشتر نمونده هیچکدوم از اینارو ندارم.حالا نمیدونم اینا یعنی چی.ممکن منم به ارزوم رسیده باشم یا نه.کسی مثل من بوده؟
سارا جان ممنونم...میترسم بیبی چک منفی بشه و من ناراحت شم واسه همین نذاشتم اما فردا صبح میذارم البته خدا کنه که پری نیاد بعد فردا صبح میذارم.......لالا جان منم مثل توام.همیشه 3-2 قبل پری نشونم این بود که سینه هام کلییییییییییی ورم میکرد و با شروع پری خوب میشد اما این ماه ورم نکرده؟؟؟ منم نمیدونم باردارم یا نه؟؟ ولی میدونم که معمولا بی بی چک الان نشون میده حتی خیلییییی کم رنگ هم باشه
مامان یاسمین
سلام
کسی هست که در یک ماه 5 روز کلومیفن خورده باشه 13 پری آمپول اچ سی جی زده باشه و از 15 پری قرص پروژسترون خورده باشه؟

الان روز 22 پری هستم چند روز نوک سینه هام برجسته شده و سینه هام هم انگار ورم کرده اینها از عوارض قرص هاست یا نه؟

لطفا اگر تجربه استفاده کردن از این دارو ها رو داشتین بیان و بگین این حالت ها رو داشتین یا نه

مرسی اگر پست بگذارید.
چقدر خوب می شد دوستانی که میان و از علائمشون می گن وقتی آز می دن یا خدا نکرده پری می شن یعنی تکلیف معلوم می شه بازم بیان و خبر بدن این طوری خیلی بهتره

مرسی از همه دوستان گلم و مامانای مهربون زوده زود