2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440752 بازدید | 117674 پست
ب خودت استرس نده اگه خدا بخواد ب ما هم ی نگاهی میکنه یادته اون ماه هم بعد ی ربع بی بی چک منم هاله کم ...

من فک نمیکنم باردار باشم ولی خب کلافه ام که چرا پریود نمیشم پریودیم منظم شده بود حتی ماه پیش دو روز زودتر شده بودم این ماه کیت تخمک گذاری استفاده کردم دقیقا روز چهارده پررنگ شد فرداش کمرنگ شد پس یعنی بدنم خوب کار کرده دیگه پس چرا نه پریودم نه باردار 😭😭😭 از بلاتکلیفی متنفرم ، من از خدا بارداری خواستم اگه دعامو براورده کنه دستش درد نکنه ولی اگه نمیخواد پس چرا پریود نمیشم 😭😭 چرا بلاتکلیف نگهم میداره ، فقط الان میگم خدایا سالم باشم بدنم و تخمدان و رحمم سالم باشه و این عقب افتادن پریودی طبیعی باشه 😭😭 دعا کن برام عزیزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فک نمیکنم باردار باشم ولی خب کلافه ام که چرا پریود نمیشم پریودیم منظم شده بود حتی ماه پیش دو روز ...

نگران نباش عزیزم منم پریودام منظم بود ولی اون ماه ۹ روز عقب انداختم میگن تا ۱۰ روز طبیعیه عقب انداختن پریود

من حتی خونریزیم شدیده الان ک پریود هستم دوتا دوتا نوار میزارم 

سلام‌عزیزم تنبلی داری لابد .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره تنبلی تخمدان دارم ذخیره تخمدان ندارم بخاطر اون باردار نمیشم

خونریزی شدید مال همونه خیلی بده منم خفیف دارم.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بله درسته باید صبرمیکردم دوبار بی بی چک زدم منفی بود ولی چون تاحالا عقب نیفتاده بود الکی امیدواربودم ...

درک میکنم،منم چند ماهی که اقدام بودم اصلا تحمل نداشتم زودتر تست میکردم و منفی بود و بازم امیدوار بودم و هی تست میکردم و تهشم پریود میشدم،این ماه آخری دیگه فکر میکردم بدون دکتر رفتن باردار نمیشم تا چهار پنج روز بعد موعدم تست زدم که مثبت بود،اکثرمون همین بودیم،انشاالله زودتر باردار میشی❤️