2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440334 بازدید | 117674 پست
الی جون تاپیکی که باردارای زیر سه ماه توش باشن نمیشناسی؟😅

والا من فقط تو تایپیک مامان های اقدامی هستم اونجا هستن تعدادی که مثل شما تازه مثبت شدن البته بیشتر اقدامی هستن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7306071/دورهمی-مامان-اقدامی-ها?postId=273699633

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
منی که ۱۲ هفتمه ودارم جون میدم

جانگوک جان من تازه یه کوچولو تهوع و اینام خوب شده و از اول بارداری یک کیلو اضافه کردم تو سه ماه  اول که همش کم میکردم.الان تازه هفته 16هستم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانگوک جان من تازه یه کوچولو تهوع و اینام خوب شده و از اول بارداری یک کیلو اضافه کردم تو سه ماه  ...

منم اومدخونه مامانم شهرستان حالم یکم بهترشده ازخونمون متنفرم ولی مجبورم فردابرگردم پسرم مدرسه میره 

منم اومدخونه مامانم شهرستان حالم یکم بهترشده ازخونمون متنفرم ولی مجبورم فردابرگردم پسرم مدرسه میره&n ...

ان شاالله به مرور بهتر میشی منم خیلی داغون بودم ولی منم مثل شما یه بچه دارم .نمی‌تونستم خیلی استراحت کنم همش دلم میخواست یکی یه چی بپزه.از غذا پختن و اینا متنفر شدم همین الانشم زوری میپزم.ولی بذار هفته ات بره بالا بهتر میشی .

ان شاالله به مرور بهتر میشی منم خیلی داغون بودم ولی منم مثل شما یه بچه دارم .نمی‌تونستم خیلی استراحت ...

ایشالله عزیزم این دوران روخوب بگذرونیم وسالم وسلامت نی نی هاموبغل بگیرم

ایشالله عزیزم این دوران روخوب بگذرونیم وسالم وسلامت نی نی هاموبغل بگیرم

ان شاالله دیگه راهی که واردش شدیم.باید سختی هایش تحمل کنیم.چشم بهم بزنیم تموم شده خودمونن باورمون نمیشه

من که منتظرعیدم همش میگم تاعید دووم بیارم دیگه حالم بهترمیشه

همینطوره بهتر میشی ان شاالله

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشید همیشه😍باید حواست خیلی به فشارت باشه اگه میتونی یه دستگاه فشارسنج تهیه ک ...

ممنونم عزیزم،آره باید یه دونه بخریم،الانم شوهرم اصرار می‌کنه بریم درمانگاه چون سرم درد می‌کنه و چشمم دل میزنه،ولی حال ندارم.