2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440647 بازدید | 117674 پست
دیدی گفتم بهت عزیزم 😍 مبارکت باشه ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاریش خوشگلم❤️

واییییی خیلی ممنونم عزیزم ایشاالله این ماه قسمت شما هم بشه نگران نباش گلم من الانم هم باور نمیکنم ب شوهرم هم نگفتم هنوز

اره خخخخخ یاددتون نرفته😂😍🤦🏽‍♀️خودمم۲۱سالمه

سلامت باشین همگی😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم منم باردارم😍😍😍😍😍😍😍تست کردم واییی اصلا باور نمیکنم

مبارکه خیلی مبارکه،من دیگه فردا صبح بی بی چک رو انجام میدم،چون دیروز تا حالا حالم خوب نیست،دیشب تا صبح خوابم نبرد،عجیب بود،چون من خواب شبم خیلی به ندرت مختل میشه،اکه مثلا خیلی غمگین باشم،دیشب تا شش صبح خوابم نبزد،شب قبلشم دوازده خوابیدم و پنج بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد،سینن خانم دردش دیگه از حد گذشته،مبگم شاید حامله ام،صبح تست مبکنم،اگه حامله نبودن میرم دکتر چون حالم بده

مبارکه خیلی مبارکه،من دیگه فردا صبح بی بی چک رو انجام میدم،چون دیروز تا حالا حالم خوب نیست،دیشب تا ص ...

خیلی ممنونم فداتشم عه حتما ایشاالله ک بارداری منم اصلا حال نداشتم خیلی بی حال خسته بودم راستی فردا خبر خوبتو بگو انشاالله

اره عزیزم❤️😍مامانم هم میگفت تا حالا این پررنگی ندیده بودم😂

😅😅😅😅احتمالا به خاطر اینه که شما ده روز بعد موعد پریود تست کردی و دیگه بچه خوب جاگیر شده تو بدنت😍😍😍و سطح هورمونهات حسابی بالا رفته،مبارکت باشه❤️

راستی من سی و نه سالمه و تقریبا همین مامانتم😅و بچه اولمه،البته اگه باشه😬فردا معلوم میسه،شش ماه اقد ...

عه چه خوب عزیزم انشاالله میشه فردا بیا خبرمون میکنه ما دوتا خواهریم اینم سومی هست

[QUOTE=273082280]😅😅😅😅احتمالا به خاطر اینه که شما ده روز بعد موعد پریود تست کردی و دیگه بچه خوب جاگیر شده تو 

اره عزیزم تو‌روز۴زدم منفی بود همه‌گفتن بابا خیلی زوذ زدی بی بی تو۱۰یا ی هفته نشون میده من دیه بیخی شدم میترسیدم‌یعنی‌بی‌بی بزنم بعد دیه اومدم خونه ب اصرار مامانم‌بی بی زدم در کمال ناباور مثبت شد ذوق کردم نمیدونستم چیکار‌کنم‌یعنی‌میگفتم با ی بار اقدام حامله هستم