2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440701 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حس خوبیه بخدا مامانم هم حامله هست پسره دوتا خواهریم

شما همونی که مامانت چهل سالش بود بچه سوم پسر حامله شده بود .خودت چند سالته

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
واییی خیلی ممنونم عزیزم راستی جنسیتش چیه تو روز۴زدم منفی بود

اصلا نمیشه گفت. باید صبر کنی تا سونو انومالی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره میدونم عزیزم معلوم نمیشه هرچی خدا بخاد اون بشه فق سالم باشه

البته احتمال داره پسر باشه اما بازم قطع نمیشه گفت چون دیر بی بی چکتون نشون داد.بتا احتمالا کمه .بتا کم هم معمولا پسره

البته احتمال داره پسر باشه اما بازم قطع نمیشه گفت چون دیر بی بی چکتون نشون داد.بتا احتمالا کمه .بتا ...

ن دیه عزیزم احتمال داد پسره نگران نباش اخع میگن بتا بالا پسره بتا مانم۱۰۰۰۰ب بالا بود همه گفتن پسره واقعا هم پسر شد

ن دیه عزیزم احتمال داد پسره نگران نباش اخع میگن بتا بالا پسره بتا مانم۱۰۰۰۰ب بالا بود همه گفتن پسره ...

مامانت کی داد آزمایش حتما دیر داده؟ تو مقاله ها نوشته بتای کم پسره.

مامانت کی داد آزمایش حتما دیر داده؟ تو مقاله ها نوشته بتای کم پسره.

فک کنم وارد دوماهش میشد رفت ازمایش جنیست خون اونم گفتن پسره۹۸درصد تو‌سونو‌هم گفت پسره ازمایش خون جنیست هفته۷رفت

فک کنم وارد دوماهش میشد رفت ازمایش جنیست خون اونم گفتن پسره۹۸درصد تو‌سونو‌هم گفت پسره ازمایش خون جنی ...

مال من 11000بود دختر بود.میگم قطعی نیست اینم من از مقالات خوندم