2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440697 بازدید | 117674 پست
نمیدونم امروز از سینه درد مردم اما تو نی نی سایت نوشته بود شاید به خاطر هورمون ها باشه چون دوناه لنت ...

من الان ۸ روز مونده به پریودیم درد پریودی دارم همیشه سه روز به پریودی دردای پریودی دارم همش حس میکنم یه چیزی ازم میاد ولی هیچی نمیاد کلافه دارم میشم گل بود به سبزه نیست اراسته شد گوشمم عفونت کرد(اب توش موند عفونت کرد نمیشنوم😂) قطره دارم میزنم ببینم چی میشه قرص که نمیخورم (به بدنم قرص های خشک کننده و مسکن نمیسازه بهم میریزه بدنمو)

من الان ۸ روز مونده به پریودیم درد پریودی دارم همیشه سه روز به پریودی دردای پریودی دارم همش حس میکنم ...

منم همیشه 10 د روز مونده به پریودام کلا حالت پریودی میگیرم این ماهی هیچی نیست فقط سینه درد او روزه اومون بریده راه میرم تکون میخوره درد میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیردلم یعنی چی..سمت چپم انگارشکممه نمیدونم رحم یانه..دیروز بازشد ولی بعدچنددقیقه خودش خوب میشه..خداک ...

پایین شکمت منظورمه.توکل برخدا

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ان شاالله بارداری عزیزم نگران نباش ، من حسم میگه بارداری ، عزیز دقیق اقدامتو میگی؟ بعد میگی ایا تا ز ...

والاه بی بی زدم منفی بود تو روز۴ولی الانم پریود نشدم هیچ علایمی هم ندارم ۱۳ ۱۴پریودی داشتم اره داشتم بعذ اقدام میگن زوده هنوز معلوم نمیشه

دیشب بتا دادم و بالای 2هزار بود 😍❤️برا همتون دعا کردم تا جواب و دیدم 

عزیزم مبارکه واس منم دعا کن راستی منم من تو۴روز از موعدم گذشته بود زدم بی بی منفی بود میگن خیلی زود زدی بخاطر اون ولی الانم هم ۶روز میگذره نشدم پری فقط بعضی موقع ها حالت تهوع دارم شما تو چن‌ روز زدین؟میگن ۵روز هم‌بگذره پری شدم ک هیچی نشدم برم ازمایش بتا بدم بدم بیینم چی میشه