2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440850 بازدید | 117674 پست
من ۶ماهه دلم بچه میخواد اول رفتم دکتر سنو دادم گفتن کیست فولیکولی داری سه ماه درمان کردمش رفتم سنو گ ...

منم پی سی او بودم ولی فولیکول غالب داشتم .توکل برخدا ان شاالله زود باردار میشی تا یکسال جا داره.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من ۶ماهه دلم بچه میخواد اول رفتم دکتر سنو دادم گفتن کیست فولیکولی داری سه ماه درمان کردمش رفتم سنو گ ...

پسر دوست داری یا دختر حالا😉

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پی سی او بودم ولی فولیکول غالب داشتم .توکل برخدا ان شاالله زود باردار میشی تا یکسال جا داره.

ان شاالله این ماه تخمک گذاری داشتم اخه کیت زدم روز ۱۴ پررنگ تر از خط کنترل شد بعد فرداش یهو کمرنگ شد منم روز ۱۴ پریودیم ، اخر شبش اقدام کردم دیگه پناه بر خدا ببینیم چی میشه . الان گاهی احساس میکنم دلم و کمرم و پاهام درد میگیره . دیروز همش حس میکردم یه چیزی داره ازم داره خارج میشه هی دستمال میزاشتم حتی ترشح هم ازم خارج نمیشد😑 توهم زده بودم شاید نمیدونم 

خدا سالمشو بده جنسیت خیلی مهم نیست ولی دلم میخواست دخترم داداش بزرگتر داشته باشه چون من نه پدر دارم ...

ای جانم ان شاالله اول سالم بعدم پسر باشه😍زودم حامله بشی.

ای خدا منم استرس وجودمو گرفته چیکار کنم اگه حامله باشم بنظرتون بااسترس من شکل میگیره یان؟دو روز دیگه ...

اگه خدا بخواد کاری به استرس شما نداره ولی خود استرس خودش مانع بارداری .بی خیال باش دختر

الهی امین عزیزم کاش خدا برامنم مادر شدن بخواد 😍❤️

چرا که نه😍فقط استرس نداشته باشید و امیدوار باشید به لطف خدا.نا امیدی خیلی بده

اگه خدا بخواد کاری به استرس شما نداره ولی خود استرس خودش مانع بارداری .بی خیال باش دختر

واقعانم خدا بخواد میشه ولی دسته خودم نیست هی نفس عمیق میکشم هواسمو پرت کنم باز دلشوره میگیرم

ای خدا منم استرس وجودمو گرفته چیکار کنم اگه حامله باشم بنظرتون بااسترس من شکل میگیره یان؟دو روز دیگه ...

الهی من دورت بگردم عزیزم میفهمم چی میگی منم مثل شما فقط بااین تفاوت که ۹ روز دیگه موعدمه ببین من بهت میگم بی خیال باش ولی میدونم نمیشه من همش سوزش دور ناف و زیر دل دارم (عفونت هم ندارم ) دلمم و کمرمم و کشاله پاهام مثل موقع پریودی درد میگیره یهو ول میکنه . هیچ علائم دیگه هم ندارم خداکنه پریود نشم و باردار باشم ، شما چه علائمی دارید؟

چرا که نه😍فقط استرس نداشته باشید و امیدوار باشید به لطف خدا.نا امیدی خیلی بده

استرس برای بارداری دیگه ندارم یعنی حوصله ندارم استرس داشته باشم ولی خب برای مسائل ذیگه تو زندگیم استرس دارم و درگیر مسائل دیگم 

الهی من دورت بگردم عزیزم میفهمم چی میگی منم مثل شما فقط بااین تفاوت که ۹ روز دیگه موعدمه ببین من بهت ...

من علائمم سینه هام درد میکنه وتیر میکشن اتفاقا سوزش سر دل هم دارم....ایشالله بحق علی شماهم باردار باشی منم همینطور خیلی بده استرس ادم داشته باشه من بشدت استرس رنگم میپره هی نفس میکشم میگم بیخیالم ولی باز میاد بسرم میترسم اخه شنیدم استرس سمه نمیذاره بچه شکل بگیره😔

من علائمم سینه هام درد میکنه وتیر میکشن اتفاقا سوزش سر دل هم دارم....ایشالله بحق علی شماهم باردار با ...

من الانن زیر دلم میسوزه ولی با خیال راحت نشستم دارم کتاب میخونم، الان من غصه بخورم دلم خوب میشه نی نی میاد تو دلم!نه باید اون بالایی بخواد از ما حرکت از خدا برکت ، ما حرکته رو زدیم باقیش با بالاییه ، شما اقدامت کی بوده ایا ارگاسم رسیدی؟حوالی تخمک گذاریت اقدام کردی؟ جنسیت چی دوست داری؟

من الانن زیر دلم میسوزه ولی با خیال راحت نشستم دارم کتاب میخونم، الان من غصه بخورم دلم خوب میشه نی ن ...

منم میخوام بیخیال باشم نمیتونم بخصوص وقتی شوهرم با نیش خند بهم گفت بچه دارنمیشی دلم شکست....من والله هرروز رابطه داشتیم شاید روزی دوبار هم رسیده بود...جنسیت واسم مهم نیست فقط بچه سالم باشه