2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440788 بازدید | 117674 پست
سلام بچه ها من هر دو ماه یکبار پریودام کلا چند روز میوفته جلو یا عقب تو دوران اقدامم امروز از ماه قب ...

خوب شما که اینطوری باید بذاری حداقل یه هفته ده روز بگذره بعد بی بی بزنی.ان شاا... این ماه بارداری معمولا موقع پری .ترشح دیگه نداری

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خوب شما که اینطوری باید بذاری حداقل یه هفته ده روز بگذره بعد بی بی بزنی.ان شاا... این ماه بارداری مع ...

اره همش میگم بزارم بگذره ولی اصلا روزا نمیگذره انتظار خیلی سخته دکترم که واسم ازمایش نوشت همون روز 4 ام که پیشش بودمو گفتم علائم پریودی ندارم چون من همیشه 10 روز قبلس از درد میمردم تا پریود میشدم نرفتم گفتم بزارم بگذره چند روزی ولی  اصلا نمیگذره 🥲انشاالله همه به مراد دلشون برسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=271752525]عزیزم بزار یه هفته دیگه بگذره بعد بی بی بزن ، اقدامت کی بوده از بعد پریودی یک روز درمیون بودی یا موق ...[/QUOT

قبل و موقع تخمک گذاری از ترس بارداری خارج رحم اصلا بعد از تخمک گذاری اقدام نکردم البته تا 5 روز بعدش اقدام داشتم ولی نزدیک پریود اصلا

خوب شما که اینطوری باید بذاری حداقل یه هفته ده روز بگذره بعد بی بی بزنی.ان شاا... این ماه بارداری مع ...

چرا من قبل پریودام ترشح دارم اما همیشه همراه ترشح سینه درد و دل درد و کمر درد و سردرد هم داشتم که این ماهی نیست و برام عجیب بود 

اره همش میگم بزارم بگذره ولی اصلا روزا نمیگذره انتظار خیلی سخته دکترم که واسم ازمایش نوشت همون روز 4 ...

چیز دیگه نمونده صبر کن.چرا فکر میکنی خارج رحمی شه؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
[QUOTE=271752525]عزیزم بزار یه هفته دیگه بگذره بعد بی بی بزن ، اقدامت کی بوده از بعد پریودی یک روز د ...

یعنی بعد تخمک گذاری تا پنج روز اقدام کردی یا پنج روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردی؟ نفهمیدم والا

عزیزم شماهم در حال اقدام به بارداری هستی؟الان باردارین؟تاریخای اقدامتون کیا هست ؟

سلام عزیزم من باردارم.من فکر میکنم اقدام روز ۱۵پری باعث شد حامله بشم یه روز بعد تخمک گذاری سیکلام ۲۸روزست .

سلام عزیزم من باردارم.من فکر میکنم اقدام روز ۱۵پری باعث شد حامله بشم یه روز بعد تخمک گذاری سیکلام ۲۸ ...

عه پس یک روز بعد تخمک گذاری هم امکانش هست . شما موقع اقدام به ارگاسم رسیدین ؟ جنسیت نی نی چیه؟

عه پس یک روز بعد تخمک گذاری هم امکانش هست . شما موقع اقدام به ارگاسم رسیدین ؟ جنسیت نی نی چیه؟

بله هست خیلی هم هست بله .هنوز معلوم نیست تا برم انومالی بهم بگن

خب پس به این جواب بده دوست داری پسر باشه یا دختر😍😍

راستش سوال سختیه من خودم واقعا برام فرقی نمیکنه اینو از ته قلبم میگم.ففط سالم باشه.با اینکه یه دخترم دارم.ولی دخترم همش میگه خدایا یه دونه داداش بهم بده.

پس خداکنه ، خدا حرف دل دخترتو گوش کنه 😍

شما چند وقت اقدامی بارداری اولته

شما چند وقت اقدامی بارداری اولته

من ۶ماهه دلم بچه میخواد اول رفتم دکتر سنو دادم گفتن کیست فولیکولی داری سه ماه درمان کردمش رفتم سنو گفتن کیستت ذرمان شده ولی الان فولیکول نداری احتمال pco دیگه ول کردم دکترو دوماهه اقدامم الان ماه دوممه دعا کن برام