2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440804 بازدید | 117674 پست

ذخیره تخمدانم کمه پیاز درمانی گفتن واسه تنبلی و زیاد شدن پری خوبه ولی بی فایده بود. کلی هم داروهای تقویتی استفاده کردم همسرمم آزمایش داد دکتر گفت عالیه همه چیزش  خودمم قرص لتروزل و کلومیفن خوردم  یه فولیکول ۲۴داشتم روز دوازدهم  آمپول اچ سی جی زدم  و فرداش اقدام   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا با این اوصاف شما پیشنهادی دارید که تاثیرگذار باشه واسه کیفیت و رشد فولیکول یا زیاد شدن پریود؟؟ ...

عزیزم من متوجه نشدم یعنی سیکلت منظمه ولی پریودیت دورش دو روزه؟ یعنی بعد دو روز غسل میکنی؟

من خیلی عجولم و این بیست روز خیلی سخت گذشت  فکر کردم باردار میشم دیگه تغذیه رو هم رعایت نکردم ...

منم مثل شما اولین اقدامم بود و الان روز دوم پریودیمه 😑 هنو دو روز هم زودتر پریود شدم 

حالا با این اوصاف شما پیشنهادی دارید که تاثیرگذار باشه واسه کیفیت و رشد فولیکول یا زیاد شدن پریود؟؟ ...

من والا تجربه ندارم ، ولی رفتم گیاه پنج انگشت ، تخم هویج ، عرق رازیانه ، زیره سیاه خریدم، نمیدونم موثره یا نه تازه از فردا میخوام شروع کنم ، ولی پودر نخل درخت خرما و حلوا میتی شنیدم موثره من این ماه خوردم ولی خب باردار نشدم حالا من امتحان میکنم اگه جواب گرفتم میگم شماهم بخور❤️

منم تخم هویج رو استفاده کردم 

سیاهدانه و عسل استفاده کردم خرما و زنجبیل وهل و دارچین و زعفرون استفاده کردم باروغن سیاهدانه شکممو ماساژ دادم و همیشه پهلوهامو گرم نگه میداشتم