2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440650 بازدید | 117674 پست
انشاااله ولی انقدر تو این دوماه اقدام استرس گرفتما  شکمو پهلو اوردمادیگه خسته شدم این ماه حامله ...

انشاالله که بارداری،در کل آدم بتونه بیخیال باشه اوضاع بهتر پیش میره،یکی از اقوام من تو سن بیست و سه سالگی ازدواج کرد و از همون اول هم بچه میخواستن،سالها طول کشید و این طفلی تو سی سالگی و با آی وی اف بچه‌دار شد،تنبلی تخمدان خیلی شدید از همون ابتدای بلوغ داشت،خلاصه که بچه نزدیک‌دوسالش که شد دیگه این خانم شروع کرد باشگاه رفتن و ورزش کردن،دیگه خیالشم راحت بود که اگه دوباره خواست بچه دار شه از جنین های فریز شده خودش استفاده میکنه،آی وی اف که کردن دوتا بسته سه تایی جنین باقی موند براشون،چندماه مرتب رفت باشگاه و خیلی هم از ورزش لذت میبرد،یهو فهمید حامله س😍آنقدر این بارداری بی هوا و بی دردسر بهش حال داااااد،چ،با وجود تنبلی شدید که الآنم داره و کلا پریود نمیشه و هی قرص میخوره که بشه.در کل من ورزش روی سیستم تناسلی زنها خیلی خیلی اثر داره.خیلی خوبه،انشاالله که این ماه همه بارداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله که بارداری،در کل آدم بتونه بیخیال باشه اوضاع بهتر پیش میره،یکی از اقوام من تو سن بیست و سه ...

درسته ابجی ورزش خیلی تاثیر داره من قبلی ک سقط شد قبلش پیاده روی میکردم بعد یهو دیدم باردار شدم

خدا از دهنت بشنوه انشالله هرسه تامون با خبر خوب بیاییم اینجا

انشاالله ،التن داشتم از باشگاه برمیگشتم هی یه صدایی میگفت برو بی بی چک بخر،بعد میگفت نه زوده😂باز میگفت خب برو آزمایش خون بده😂خلاصه که از وسوسه ها گذشتم و به خونه رسیدم😂ولی فکر کنم باردار نیستم هیچ علامتی از خستگی،تهوع،ترشح،هیچ چی ندارم،دیشبم با شوهرم یه دلخوری خیلی کوچیک پیش اومد و زدم زیر گریه،بیچاره هنگ کرده بود😬 دیگه این یکی علامت پریوده واقعا😂

انشاالله ،التن داشتم از باشگاه برمیگشتم هی یه صدایی میگفت برو بی بی چک بخر،بعد میگفت نه زوده😂باز می ...

اره اینا علامت پریود هس نگو منم این چند روز اعصابم بکلی داغونه 

اره اینا علامت پریود هس نگو منم این چند روز اعصابم بکلی داغونه 

🙁🙁🙁البته الان من با دوستم داشتم حرف میزدم و میگفتم من اعصابم داغونه و این نشانه پریوده،گفت من الان وارد ماه چهارم شدم همراه موعد پریود کلافه و عصبی ام،گفت اصلا معلوم نیس،با همکارش که تو یک اتاق کار میکنم میگه ما علائممون زمین تا آسمون فرق داره،خلاصه با این حرفا خودمونو آروم نگه داریم تا دوازدهم بشه و تکلیفمون روشن شه😬